- СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА НА НОВИЯ SUV PEUGEOT 2008, ЕЛЕКТРИЧЕСКА ОФАНЗИВА, НОВИ

...
- СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА НА НОВИЯ SUV PEUGEOT 2008,
ЕЛЕКТРИЧЕСКА ОФАНЗИВА, НОВИ
Коментари Харесай

PEUGEOT НА АВТОМОБИЛНИЯ САЛОН В ГУАНДЖОУ 2019

- СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА НА НОВИЯ SUV PEUGEOT 2008, ЕЛЕКТРИЧЕСКА ОФАНЗИВА, НОВИ УСЛУГИ BLUE CARE 2.0

PEUGEOT показва за първи път пред световната аудитория новия SUV PEUGEOT 2008 и разгръща поредната си продуктова стратегия за равномерен енергиен преход без компромиси с удоволствието от шофирането.
Новият SUV PEUGEOT 2008 - визията на Марката за едно вълнуващо автомобилно бъдеще, изпъква със своя мощен и отличителен дизайн и съвременни технологии (PEUGEOT i-Cockpit® 3D). Базиран на общата модулна платформа, разработена с DONGFENG, той дава на китайските клиенти шир и свободата да избират сред мотор с вътрешно горене и електрическа мощ.
Новият напълно електрически SUV PEUGEOT e-2008 разширява електрифицираната гама на PEUGEOT в Китай, показана в Гуанджоу: SUV PEUGEOT 4008 4WD PHEV (Plug-in Hybrid) и седанът PEUGEOT 508 L PHEV, представени надлежно през септември и април 2019 година
Панелът с нови услуги BLUE CARE 2.0 предоставя 8 обезпечени услуги на китайските клиенти.

СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА: НОВИЯТ SUV PEUGEOT 2008

PEUGEOT показва новия SUV PEUGEOT 2008 за първи път пред аудитория, след разкриването му през юни 2019 година Така Марката утвърждава своята международна и световна визия за SUV автомобил след лансирането на PEUGEOT 3008, 4008 и 5008.

Новият SUV PEUGEOT 2008 изпъква в своя сегмент с мощния си, изваян и дръзновен дизайн. Той съдържа отличителните детайли на стила на Марката със светлинния автограф с 3 следи от нокти на предните фарове (в зависимост от версията) и задните светлини, както и черната лента на задната врата. Пропорциите са отчетливо характерни за SUV автомобил, с горда и разпознаваема предница, големи 18-инчови джанти, великодушен пътен луфт и фасетиран профил, изваян от един блок.

Новият SUV PEUGEOT 2008 е високотехнологичен, оборудван с последните нововъведения на Марката, в това число новото поколение PEUGEOT i-Cockpit® 3D за обогатено преживяване. Компактният волан способства за пъргавината и удоволствието от шофирането, а 7- или 10-инчовият сензорен екран (в взаимозависимост от версията) оптимизира достъпа до функционалностите на автомобила и усилва ергономичността. Новият SUV PEUGEOT 2008 е оборудван в Китай с Apple Car Play и Baidu Car Life.

SUV PEUGEOT 2008 е първият електрически автомобил на Марката с батерия в Китай. Той предлага на китайските клиенти силата на избора и е разполагаем с електромотор или с бензинов мотор THP 100 kW DCT.

Новият SUV PEUGEOT 2008 е основан на мултиенергийната обща модулна платформа CMP (Common Modular Platform), създадена с DONGFENG. Както в електрическата си версия, по този начин и във версията с мотор с вътрешно горене функционалният нов модел може да се похвали с оптимално CMP междуосие от 2,65 м, което обезпечава забележителен простор за пасажерите на задните седалки и огромен багажник. Всички клиенти се възползват от едно и също преживяване зад волана на PEUGEOT: одобряване чрез дизайна, наслаждение от шофирането и технологична диференциация.

PEUGEOT В ГУАНДЖОУ: ПРИДВИЖВАНЕ КЪМ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛИ В КИТАЙ

PEUGEOT демонстрира електрифицираната си гама редом с новия напълно електрически SUV PEUGEOT e-2008, показан за международната си премиера пред аудитория. SUV PEUGEOT 4008 4WD PHEV (300 к.с.) и седанът PEUGEOT 508 L PHEV (250 к.с.) са задвижвани от plug-in хибрид, комбиниращ бензинов мотор и електромотор. Тази нова технология обновява чувствата при шофиране с магията на изцяло електрическия режим ZEV, мощността на режим Sport и функционалността на режим Hybrid. PEUGEOT 4008 съдържа режим за задвижване на четирите колела (PHEV 4WD) за офроуд шофиране.

PEUGEOT обезпечава Екосистема за новите електрически коли, с цел да улесни живота на клиентите.
• Free to buy: предложение за лизинг на автомобила вместо традиционната продажба, с цел да се насладите на забавлението неотложно
• Free to use: безвъзмездна доживотна поддръжка за PEUGEOT e-2008 и 10-годишна гаранция за силовия елемент за купувачите на PEUGEOT 2008.
• Free to Move: Приложението My PEUGEOT предлага безпроблемно зареждане, включително намиране на зарядна станция, резервация на зареждане и инспекция на оставащото разстояние. То дава опция и за дистанционно ръководство на климатика и заключването/отключването.

Изложена е цялостната гама на PEUGEOT през 2020 г. в Китай, 5 автомобилни линии, включително 3 електрифицирани версии. SUV моделите PEUGEOT 2008, 4008 и 5008 покриват всички сегменти. Гамата за Автомобилния салон е допълнена от седана PEUGEOT 508 L (4,87 м), с напълно новия му стил и съвременни технологии, и ориентирания към фамилията и функционален PEUGEOT 408 (4,75 м).


НОВИТЕ УСЛУГИ BLUE CARE 2.0

PEUGEOT афишира панела BLUE CARE 2.0, включващ 8 гарантирани услуги за китайските клиенти.
• Двучасова доставка за рутинна поддръжка, без възнаграждение при положение на закъснение.
• Три равнища на инспекция на качеството преди доставката на автомобила, безплатно предложение за измиване на автомобила.
• За детайлите, подлежащи на поддръжка, или за всяка смяна се изисква предварително съобщение и потвърждение от клиента.
• Сменените елементи се демонстрират на клиента.
• Възстановяване в троен размер на разликата в цената, в случай че цената на фактурата е по-висока от оповестената цена, посочена в „ 4S “.
• Възможност за връщане или подмяна на новия автомобил в седемдневен период.
• 24-часова пътна помощ.
• Предоставяне на различен автомобил за временно прилагане при положение на проблем с качеството, изискващ ремонт с продължителност над 4 дни, ако автомобилът е в гаранция.

От 22 ноември до 1 декември посетителите ще могат да се възхищават на щанда на PEUGEOT (в зала 5.1) с повърхност от 1 000 кв.м. и с дизайн, вдъхновен от уговорката на Марката за енергийния преход. Монументалният Лъв с плавни и изваяни линии - дипломат на Марката, както и рекламното й послание „ Почувствай ритъма на сърцето си “ ще бъдат осветени в синьо. На щанда ще има и 27-метров впечатляващ екран, носещ на посетителите спомагателна доза страст.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР