Светослав Петров е новият старши треньор на Етър и от

...
Светослав Петров е новият старши треньор на Етър и от
Коментари Харесай

Светослав Петров е новият старши треньор на Етър Велико Търново

Светослав Петров е новият старши треньор на Етър и от през днешния ден стартира работа отпред на „ виолетовите “, оповестиха публично от великотърновския футболен клуб.

Наставникът бе показан на футболистите от ръководителя на Управителния съвет на клуба Деян Куздов и води първата си подготовка отпред на „ болярите “.

„ Залагаме още веднъж на млад и упорит експерт, който е потвърдил своя професионализъм в работата си. Надяваме се, че ще се оправи с нелеката задача да резервира мястото на тима в елита. Към момента не можем да вършим нова селекция до зимата, тъй че ще се оправяме с наличния капацитет и би трябвало да използваме 100 % от опциите му. Единствените нови попълнения на този стадий са четиримата чужденци, които чакат работни визи. Това са Хосекарлос ван Ранкин, Принс, Моузес Кандидус и Луис Кордова, като последните двама са на финалната права и ще имат игрови права до дни “, съобщи Деян Куздов.

Светослав Петров е роден на 18 февруари 1978 година в Добрич. Дългогодишен полузащитник, с над 300 мача в кариерата си, играл е и в националния тим на България. Бил е помощник-треньор в ЦСКА, Ботев (Пд) и Локомотив (Сф), треньор и шеф в Добруджа, шеф в Берое. За последно до май тази година бе старши треньор в елита на Септември (София).

Петров ще бъде показан публично на конференция в сряда, 4 октомври, от 13:00 ч. в конферентната зала на стадион „ Ивайло “ във Велико Търново, когато ще направи първото си изказване пред медиите.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР