Светлозар Дончев самотен баща на две деца, който е един

...
Светлозар Дончев самотен баща на две деца, който е един
Коментари Харесай

Тежко болен самотен баща се нуждае от средства за скъпоструващ медикамент


Светлозар Дончев уединен татко на две деца, който е един от дребното хора с заболяването на Бюргер (Buerger`s Disease) в България и от 2019 година се бори, с цел да не бъдат ампутирани краката му. Преди да заболее, Светлозар е имал сигурна и непрекъсната работа, с която е издържал и изхранвал двете си деца, за които самичък се грижи. Болестта обаче го прави неработоспособен и проблемите му стартират да се задълбочават. За страдание поддържащата и животоспасяваща терапия на Светлозар не се покрива от НЗОК и той изпада в неспособност самичък ди си купи скъпоструващите лекарства за своето лекуване, както и да закупи храна и облекла за двете си деца.

Когато всичко наподобява безнадеждно, другари на Светльо демонстрират състрадание и взаимност и провеждат няколко дарителски акции, посредством които са събрани средства за лекуването му в Турция. За лечението и рехабилитацията му, обаче в този момент са нужни още средства, с които самотният татко не разполага. Терапията на Светлозар се прави със медикамент " Проставазин ", а нужните за него средства са 3000 лева Поради болестта си сега Светлозар не е работоспособен и няма никакви приходи. Именно по тази причина приятелите му вземат решение да провеждат последна дарителска акция, посредством която да бъдат събрани нужните средства за скъпоструващия медикамент.
-->
Приятелите на Светльо се обърнаха с молба към редакцията на Стандарт за подпомагане и приканиха за помощ, поддръжка, взаимност и съпричастност към Светльо и двете му деца.

" Всяко направено положително се връща и дано всеки един от нас да отвори сърцето си и да направи положително, с което да помогне на Светлозар да оздравее и да се върне към естествения си живот, работата и грижата за двете си деца ", приканиха приятелите на Светльо.

Сметката, по която може да дарите средства и да помогнете на Светлозар, е:

IBAN: BG26SOMB91301036661102

BIC: SOMBBGSF

Титуляр: Светлозар Николов Дончев

PayPal: Svetlozar Donchev

Телефон за връзка със Светлозар е: 0877717471
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР