Светлините на прожекторите продължават да светят най-ярко в Кан, където

...
Светлините на прожекторите продължават да светят най-ярко в Кан, където
Коментари Харесай

Червеният килим в Кан – най-впечатляващите тоалети от първата седмица

Светлините на прожекторите не престават да светят най-ярко в Кан, където най-големият кино фестивал продължава да събира на едно място редица звезди. След миналогодишната липса на червен килим, по него още веднъж минават най-големите имена в киното и модата, по тази причина и погледът ни още веднъж е ориентиран към тоалетите на дамите. След, всяка вечер има най-малко по няколко рокли, които приковават вниманието на всички.

Топмоделът Бела Хадид съумя да се открои с извънредно стилна рокля на Schiaparelli и по-скоро със златното колие, което е част от нея. Да, черното господства измежду тоалетите на аления килим тази година. И няма по какъв начин да не дадем още един образец с изумителната френска актриса Изабел Юпер, която се появи с изчистена черна рокля на, с което потвърди, че за стила няма възраст. Направи го и още една Изабел – Изабел Аджани, която също впечатли стилните критици с роклята си.

Но и много цвят виждаме под светлините в Кан, като една от най-коментираните рокли беше тази на Тина Кунаки, която се появи на премиерата на кино лентата Benedetta с тоалет на Valentino. 
               

Изключително впечатляваща беше и роклята на инфлуенсърката Леони Хан, дело на Nicole + Felicia Couture.

Кой какво облече вижте тук и в галерията ни!

 

Даян Крюгер в Giorgio Armani
               

Карла Бруни
               

Марион Котияр в Chanel
               

Аня Рубик в YSL
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР