Светлана Гущерова очаква четвърто дете от съпруга си Християн. Според

...
Светлана Гущерова очаква четвърто дете от съпруга си Християн. Според
Коментари Харесай

Светлана Гущерова забременя за 4-и път, за да не я бие Християн

Светлана Гущерова чака четвърто дете от брачна половинка си Християн. Според осведомени русокоската е в края на 5-ия или началото на 6-ия месец. Че е бременна, проличава и от фотосите, които разгласява в обществената мрежа, въпреки че настойчиво крие корема си.
 

В началото на годината русокоската лежа няколко дни в болница - очевидно е било обвързвано с плода, който носи в утробата си. По-късно пък Азис, който е доста непосредствен със Светла, популяризира видео от кабинета на гинеколога Веселин Дяволов от „ Майчин дом ”. Именно на него милионерската брачна половинка се довери за предходните си 3 бременности. По всяка възможност се е спряла на известния лекар и за четвъртата, писа " Уикенд ".

Семейството има 3 подбудени деца – Анелия-Добромира, Добромир и Кристиан-Валентин. Гущерова забременява всяка година и ражда бебетата едно след друго, все едно е кучка. Изглежда, силиконката няма никакви проблеми със зачеването, макар че е вманичена на тематика диети и нормално тежи под 45 кила. Тя се закръгля напълно леко единствено когато е бременна.

Според светските клюкари, Светлана непрестанно зачевала, с цел да държи под надзор мъжа си Християн . Наследникът на Гущеров бил прочут с неприятното си пиене и когато се почерпел, постоянно налагал половинката си, търсейки й сметка за развратното минало. За да избегне юмруците и ритниците, някогашната моделка забременявала, защото тогава пиянката се съобразявал и не си разрешавал да я бие.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР