Вече от няколко години се говори усилено за предстоящия филм

...
Вече от няколко години се говори усилено за предстоящия филм
Коментари Харесай

Колко струва филмът на Брад Пит за F1

Вече от няколко години се приказва интензивно за идния филм на Брад Пит, в който той ще изиграе водач от F1. Миналата година артистът провокира сериозен интерес към себе си по време на няколко надпревари от календара на F1, тъй като избрани подиуми са били снимани в изцяло действителни условия.
 Какво знаем за идния филм на Брад Пит за F1
Всичко, което знаем за идния филм на Брад Пит за F1

Ще би трябвало съществено да затегнем коланите

Очакванията към достоверността на кино лентата са високи, а и към това, че ще ни придвижи в действителност на пистата. Защото режисьор е Джоеузеф Козински, който свърши отлична работа с " Топ Гън: Маверик ".

Освен това, за задачите на кино лентата е създадена най-малката по размери камерa, която снима в 6K и ще ни накара да се усещаме по този начин, като че ли в действителност сме зад кормилото на болид. От Screen Rant, разбираме, че филмът на Брад Пит за F1 би трябвало сигурно да се завърти по кината и да завоюва в действителност доста пари от бокс офиса, тъй като бюджетът е голям.

Brad Pitt's new F1 movie budget has reportedly surpassed $300 million, potentially making it one of the most expensive films ever made????????

Става дума за 300 милиона $ , а тази сума може даже да се приближи до 400 милиона $ поради спомагателни разноски по продукцията. Бюджетът е толкоз огромен освен поради парите, които Пит ще получи за ролята си, само че и поради сложността на кино лентата.

Актьорът е трябвало да премине през специфични образования, а и кола от F2 е била пригодена и модифицирана по този начин, че да наподобява като от F1. И Брад Пит е карал точно нея. Стачката на артисти и сценаристи в Холивуд предходната година също е съдействала за раздуването на бюджета.
 Как Брад Пит е впечатлил водачите от F1 съгласно Джери Брукхаймър
Как Брад Пит скри шапката на водачите от F1

Актьорът е впечатляващ във всяко едно отношение

Ако тези твърдения са правилни, то филмът на Брат Пит за F1 ще се окаже един от най-скъпите в историята. Към момента за най-скъп се счита " Аватар: Природата на водата ", който е коствал цели 350 милиона $. " Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър " пък е коствал към 275 милиона $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР