Светлана Гущерова и съпругът й Християн се сдобиха с нова

...
Светлана Гущерова и съпругът й Християн се сдобиха с нова
Коментари Харесай

Гущерови заживяха в нова къща - slava.bg

Светлана Гущерова и брачният партньор й Християн се снабдиха с нова къща малко преди да посрещнат в дома си бебе №2. Преди появяването на дребния Добромир, таткото Християн направил главен ремонт на новия парцел, а Светлана персонално надзиравала майсторите. Макар и първокласно, предходното им имение се коствало прекомерно тясно за 4-членно семейство, по тази причина Гущеров-младши упорствал да купят новата баровска 2-етажна къща с необятен двор в полите на Витоша.

Оказа се, че за повторно плеймейтката е почела своя свекър. След като предходната пролет назова едногодишната си дъщеря Анелия-Добромира, в този момент и новороденият й наследник носи името на дядо си – Добромир. Плеймейтката, която роди скрито и след консултация с астроложката Мира Кунева, била възмутена от измислените имена, с които медиите кръстиха хлапето. Предположенията варираха от Християн-младши до Добромир-Анислав. Освен името на бебето, Светлана държеше да резервира в загадка и точната дата на раждане на наследника на фамилия Гущерови, писа Уикенд.

Раждането на второто внуче разчувствало свекъра й Добромир Гущеров. Дядото не можел да си откри място от благополучие, че Светлана е сбъднала фантазията му с изключение на внучка да има внук. Любопитна детайлност е, че персоналната й астроложка, с която тя се поучава за всички значими неща в живота си, й предрекла доста тъкмо появяването и на двете й деца.

„ Мира ми предсказа, че ще отглеждам две деца, като първото ще е момиче, а второто момче. Иначе постоянно съм желала да имам три деца. Доверявам се за всичко на Мира, допитвам се от доста години до нея. Много държах да запазя всичко в загадка, до момента в който родя и изляза от болничното заведение. Дори татко ми не знаеше, че влизам да раждам. Благодарна съм на доктор Дяволов, който се съобрази с желанието ми и ме държа най-малко час на операционната, до момента в който стане време за точния час на раждане. Целият екип се съобрази с мен, за което съм им безпределно благодарна”, показа Гущерова.

Раждането на Добромир-младши минало като по учебник. Изписали я на петия ден от интервенцията. Гущеров-син спретнал приказно посрещане на жена си и дребния си наследник. Домът бил украсен с големи плюшени мечета и доста разноцветни балони с надпис „ Добре пристигнало, бебе”. Огромният букет от бели рози и гербери пък бил предопределен за Светлана.

Първоначално тя доста се тормозила по какъв начин щерка й Анелия-Добромира ще одобри братчето си, само че каката доста му се радвала. Разликата сред двете деца на фамилия Гущерови е година и девет месеца. Милионерската брачна половинка разкри, че не съумява да кърми малчугана поради имплантите в бюста, които си постави след раждането на щерка си. „ Започнаха и безсънните нощи, тъй като той има колики, които към този момент го мъчат. С щерка ми съвсем не сме усетили такива моменти “, разри Гущерова, която към този момент се прибра в прясно ремонтирания си дом.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР