Светкавиците при земетресение са сеизмологични светлини, за които няма обяснения

...
Светкавиците при земетресение са сеизмологични светлини, за които няма обяснения
Коментари Харесай

Климатологът Симеон Матев: ХААРП е полезна за човечеството. Човекът няма интелектуална мощ да създаде технология за влияние на земните кори

Светкавиците при земетресение са сеизмологични светлини, за които няма пояснения в науката. Свързана е със земетресенията. Човек към момента няма интелектуалната мощност, че да сътвори толкоз мощно оръжие, което да въздейства на придвижването на земните кори и земетресенията. Човек не може да аргументи трус от подобен мащаб. Това сподели в ефира на NOVA NEWS климатологът Симеон Матев.

Припомняме, че в средите, податливи на тайни теории, се популяризира информация, че земетресението не било " обикновено естествено събитие “ и че имало човешка интервенция. По думите на Матев, ХААРП е стратегия на американските военни за възстановяване на информационните известия, ориентирана към йоносферата. 

" Те облъчват радиовълни и това е обвързвано с добиване на изгода, а не щета към човечеството. Конспиративна доктрина е, че тази система провокира трусове ", безапелационен е той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР