Светкавичният оптичен интернет на Vivacom гарантира сигурна интернет свързаност за

...
Светкавичният оптичен интернет на Vivacom гарантира сигурна интернет свързаност за
Коментари Харесай

Светкавичният и надежден оптичен интернет на Vivacom е изборът на бизнеса

Светкавичният оптичен интернет на Vivacom подсигурява сигурна интернет съгласуваност за редица бизнеси в България. Телекомът подсигурява висококачествена услуга без закъснение за връзка, работа или развлечение, а удовлетворени клиенти от разнообразни бизнес браншове избират да се доверят на водещия телеком.

" Интернетът на Vivacom дава големи преимущества за нашия бизнес. През изобретателния хъб MISSIA23 всекидневно минават към 200 души. Един от главните критерии, заради които ни избират като работно пространство, е точно оптичният интернет. Живот без интернет е имало и сигурно ще има. Но бизнес живот – няма по какъв начин да има ", споделя Геновева Христова-Мъри, CEO на Ligna Group / MISSIA23 creative coworking space.

" Оптичният интернет на Vivacom обезпечава на потребителите качествена съгласуваност със светкавична скорост на връзката, която не се въздейства от метеорологичните условия. Освен това инсталацията на услугата е досегаемост – слага се бързо, елементарно, чисто и без съвсем никакви кабели. Друга несравнима нейна характерност е опцията за неограничения брой консуматори да употребяват оптималната допустима скорост без тя да се разделя сред тях. А супер бързият оптичен интернет от Vivacom, в композиция с интерактивната телевизия EON, е съвършеният пакет за всяко домакинство или бизнес, които имат потребност от постоянна интернет връзка за работа или за развлечение ", споделя Любомир Малоселски, Директор Продукти и услуги във Vivacom.

Ключовото преимущество за бизнеса - високата скорост и надеждност на оптичната връзка, е извънредно значимо и за MISSIA23.

" Vivacom ни обезпечава високоскоростен интернет и надеждност. А това води до повече клиенти за нас. А повече хора значи повече бизнес. С оптичния интернет на Vivacom постоянно има място за още ”, добави още Христова.

MISSIA23 е единствено една от фирмите, представители на дребния и междинен бизнес, които натрупат триумфи със скоростния и благонадежден интернет от Vivacom.

Оптичната мрежа на телекома към този момент покрива над 1 400 000 семейства в 30 града в България, в 5 от които потребителите могат да се възползват от цялостния капацитет на 10GIGA свързаността.

За да даде опция на от ден на ден хора да станат част от доволните клиенти и да се убедят в качеството на услугата, Vivacom има атрактивна оферта, която не е за изпускане. Оптичният интернет на телекома ще се предлага за частни клиенти против единствено 1 лев с Данък добавена стойност на месец за първите до 4 месеца от периода на контракта, дружно с EON TV. A, в случай че се абонират онлайн, клиентите ще получат оферта с до 6 месеца от периода на контракта по 1 лев с Данък добавена стойност на месец.

Повече информация за предлагането на телекома към частните клиенти може да откриете.

Повече информация за предлагането за бизнес клиентите на Vivacom може да откриете.

Последвайте канала на

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР