Днес е Гергьовден - един от най-светлите християнски празници и

...
Днес е Гергьовден - един от най-светлите християнски празници и
Коментари Харесай

Кирил Петков отбеляза Гергьовден на плаж Корал

" Днес е Гергьовден - един от най-светлите християнски празници и ден на храбростта.  Честит имен ден на всички именници! Честит празник на българската войска! ", това написа в профира си във фейсбук съпредседателят на.
 
" Отново съм със фамилията си на плаж " Корал " и се радваме на майското слънце.  Въпреки че на доста тази тематика омръзна, тя е добър образец какво значи храброст и смелост в днешния ден и какво не ", добави той.

" Колкото и някои хора да се пробват да омаловажат триумфа на запазването на красивите дюни зад този прелестен плаж – той е към този момент факт и бе реализиран в предишния парламент.  Да, този триумф включва и години наред работа на доста хора, както и фантазията на всички в съдружие “Да Запазим Корал ”, само че действително се довърши тази година тъкмо от хората, които посмяха да влязат в политиката, без значение че там е най-незавидното място. Хората като Мирослава Петрова, които също можеха да се занимават с доста други по-приятни неща.  Хора като нея, аз бих нарекъл храбри!  Точно като нея, която нито веднъж не попита “на кое място в листата ще бъда?, ” тъй като нея я интересуваше идеята, а не говоренето за идеята и евентуалните героични постове като тези на други фейсбук рицари, които най-после се трансфораха и в ДАНС доносници ", написа още Петков.  

" Не е смелост да доносничиш на ДАНС.  Там е мръсно, няма смисъл да се вършиме на революционери, а действително да ви употребяват в тази акция тъкмо силите на задкулисието. Революционери, за които огромното достижение тази година беше да се опитат да очернят името на една от най-смелите дами в политиката през днешния ден ", добави той.
   
" Колко хубаво беше на плажа, тъкмо в този момент при започване на май!  Не видяхме нито биволи, нито птички да подвигат звук. Беше безшумно и умерено.  Има една непокътната красива природа на един черноморски плаж, на която и нашите деца ще могат да се радват ", добави Петков.  

" Чудесно е!  Честит празник на храбростта! ", с тези думи приключи поста си някогашният министър председател.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР