Свети Валентин наближава. Ако все още има романтично настроени двойки,

...
Свети Валентин наближава. Ако все още има романтично настроени двойки,
Коментари Харесай

Най-лошите подаръци за Свети Валентин

Свети Валентин наближава. Ако към момента има сантиментално настроени двойки, които не са решили с какво да зарадват половинките си, специалисти разкриват какви неточности не трябва да се позволяват в избора на дарове. Независимо дали влюбените са дружно неотдавна или се радват на дългогодишна връзка, подаръците са превъзходен метод да се засвидетелстват привързаността и благодарността към колегата. Желанието да се изрази благодарност обаче бързо може да премине в спор, в случай че подаръкът не бъде оценен уместно. За да не бъде засенчен празникът ви, ето нещата, които да не подарявате на индивида до себе си. 

Парфюмите на звезди постоянно се оферират на ликвидация в профилираните магазини, само че съгласно специалистите е по-добре искащите да създадат подарък да не се изкушават да ги купуват. Причината е, че на тези аромати нормално им липсват наситеността и очарованието на класическите марки.

Освен в случай че не знаете, че половинката ви " гори " от стремежи да получи бляскав нов тостер или чайник, е по-добре преди празника на влюбените да стоите надалеч от домакинските уреди. Мнението на специалистите е, че подаръците за Свети Валентин би трябвало да са премислени и подбрани с възприятие, а не практични.

Шоколадът е типичен подарък за Свети Валентин, само че изборът на на ниска цена вид е неприятна концепция, изключително в случай че е закупен от близкия супермаркет. 

Новаторски бижутаБижуто е отличен подарък за Деня на влюбените, само че в случай че избиращият го не знае на какъв жанр да заложи, елементарно може да допусне неточност. Експертите предлагат да се залага на типичен бижута.

Цветята също са " добре пристигнал " подарък за Деня на влюбените. Експертите припомнят, че те би трябвало да са свежи и усърдно подбрани. Грабнатите в последния миг от някой супермаркет букети не са сполучлив избор, защото нормално не са толкоз свежи и увяхват бързо.Важно е също по този начин цветята да съобразени с усета на половинката.

Закупуването на членска карта за фитнес може и да наподобява добра концепция, само че нормално е прекомерно рискова.

" Денят на влюбените е с цел да накарате сътрудниците си да се усещат обичани и мечтани. Картата за фитнес обаче постоянно се възприема като афектиран подарък, изключително в случай че половинката се оплаква от тежестта или диетата си. Вместо да им намеквате, че имат потребност да се поизпотят във фитнеса, е по-добре да приготвите здравословна празнична вечеря, на която да се насладите дружно ", поучават от Веритас Гифтс.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР