Светът пак не свърши, ама търпението ни свърши.Всички са като

...
Светът пак не свърши, ама търпението ни свърши.Всички са като
Коментари Харесай

Елена Гунчева: Светът пак не свърши, ама търпението ни свърши

„ Светът отново не свърши, но търпението ни свърши.Всички са като побеснели кучета за кокала на властта. Толкова са тъпи, че даже не схващат, че в случай че работят дружно, за всички да крадат ще има. Но не, всеки си желае лъвския къс от корупцията и властта, като счита, че му се поставя по право. “ Това написа във фейсбук юрист Елена Гунчева-Гривова.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

СВЕТЪТ ПАК НЕ СВЪРШИ, АМА ТЪРПЕНИЕТО НИ СВЪРШИ
Светът не свърши. Народът се вълнува от натюркуче с пачки евро. Някак си апропо се закле служебното държавно управление. Не, че ни беше доста напън, седмото поред за три години е, и него ще го преживеем.

Всички са като побеснели кучета за кокала на властта. Толкова са тъпи, че даже не схващат, че в случай че работят дружно, за всички да крадат ще има. Но не, всеки си желае лъвския къс от корупцията и властта, като счита, че му се поставя по право. Виждаме по какъв начин хора, които са от външната страна на психиатрията просто по недовиждане на здравните управляващи, ни изясняват, по какъв начин като вземат властта, ще ни нашенгенят до дъно, евроинтегрират до посиняване и еврозонират до побесняване.

Мадам Габриел с леко налудничава усмивка ни изяснява по какъв начин приоритет е цялостен, а не полуШенген, въвеждането на еврото и европейския път на България /то очевидно в помашкото село на мадам история не са учили, че то хан Аспарух преди повече от 13 века е поел по европейския път, а България е по-стара от много от сегашните европейски страни в съюза/.

Никой от претендентите за спасители и променкаджии не вижда, че народът доста му е напън за Шенген и Еврозоната и ги гледа едно погрешно, погрешно /е, като се изключи тия, дето си мечтаят да не чакат на границата и да не ги проверяват/, па вземе да задава народът едни такива неуместни въпроси: „ А, бе, пезевенк, от кое място си събрал на държавна работа 200 000 евро, бе? “, „ А ми ти, моме елементарна, по какъв начин съумя за три дни на поста да се корумпираш до степен да те арестуват!? “, „ Ми ти, бе, джендър с джендъра му, къде опука два милиарда държавни пари, до момента в който беше министър? “. Очеизвадно е, че разговорът сред народът и мераклиите за ръководещи, не върви. Направо си куца. Отношенията се изострят, народът не припознава претендентите за спасители и променкаджии и единствено безшумно ги псува и гледа неприятно.

Най-отгоре Президентът Радев се пробва да гони с кучетата и да бяга с лисиците, като не осъзнава какъв брой доста хора разочарова. Кенет от Козяк препотено написа просби да го реалокират, в случай че би трябвало в Заир или Еритрея, но да се махне от тая лудница.

А на всичкото от горната страна и светът не свърши вчера….

Елена Гунчева-Гривова

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР