Светът на модата протяга ръка към важните теми, които вълнуват

...
Светът на модата протяга ръка към важните теми, които вълнуват
Коментари Харесай

Пълна тишина на дефилето на Armani в подкрепа на Украйна

Светът на модата протяга ръка към значимите тематики, които вълнуват всички. Дизайнерът Джорджо Армани изключи музиката за ревюто си в границите на Седмицата на модата в Милано и дефилето се организира в цялостна тишина като знак на почитание към хората в Украйна.

Модели, облечени в къси якета в пастелни нюанси и лъскави черни и сребърни рокли с пайети, дефилираха на стилния подиум в злокобно тишина, прекъсвана само от аплодисментите от публиката.

" Решението ми да не употребявам никаква музика беше взето като знак на почитание към хората, въвлечени в нещастието на Украйна. “

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Giorgio Armani (@giorgioarmani)

" Най-доброто, което можем да създадем, е да изпратим обръщение, че не желаеме да честваме, тъй като нещо доста тревожно се случва към нас ", съобщи дизайнерът пред CNN.

Kaкто мъжете, по този начин и дамите модели носеха черни кадифени палта, якета и панталони в есенно-зимната сбирка за сезон 2022/23. Дамите показаха електриково сини копринени вечерни рокли, блузи без ръкави с бродерии, дълги бели гащеризони и щампи на цветя.

Дефилето беше ослепителен контрапункт на това, с което сме привикнали в индустрията - oсобено шумни и блестящи представяния на подиума. А когато някой сложи на пауза шумотевицата – в дословен или метафоричен смисъл – тишината приказва даже по-силно от думите.
15 стайлинг хрумвания, които сигурно ще пробваме през март
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР