Светът излиза извън доларовата матрица. Това е термоядрената бомба, която

...
Светът излиза извън доларовата матрица. Това е термоядрената бомба, която
Коментари Харесай

Боян Чуков: Голямата цел на Русия е светът да излезе от доларовата матрица

" Светът излиза отвън доларовата матрица. Това е термоядрената бомба, която пусна Русия в региона на стопанската система и на финансовата политика . Вторачени в Украйна - не виждаме това ". 

Това мнение изрече пред БНР интернационалният анализатор проф. Боян Чуков.

По думите му търговията сред Русия и Индия става в рубли и рупии, сред Русия и Китай е в рубли и юани:

" Като съберем популацията на тези страни, виждаме, че половината свят излиза от $. Мощта на Съединени американски щати е учредена на това, че доларът се явява аварийна валута в света, т.е., ползвайки долари, светът заплаща налог на Съединените щати.... Битката се води на дипломатическото поле, в информационно-психологическата война, води се военно на терена, само че и на икономическото поле. В стопанската система ще бъде най-важната борба, която ще се води в идващите години. На останалите бойни полета всичко е тактичност за реализиране на огромната цел на Русия , която е тъкмо излизане от доларовата матрица ".   

Според анализатора ръководещите в България " не си дават изпитание да схванат в каква посока отива светът и в каква скица влизаме ние, от която доста други нации желаят да излязат ".

В предаването " 12+3 " проф. Боян Чуков разяснява и извършените на 3 април избори в Унгария и Сърбия, като акцентира, че и унгарците, и сърбите са " почнали да схващат накъде отива светът и си избират ръководители, които да ги преведат през този турбулентен интервал " :

" Александър Вучич завоюва безапелационно, само че в това време неговата Прогресивна партия загуби 400 хиляди гласа, в същото време обаче Социалистическата партия на Ивица Дачич завоюва 80 хиляди гласа повече. Т.е. всички партии в Сърбия, които стояха твърдо зад политиката на Москва, усилиха своите резултати .... Виктор Орбан гледа с дълъг небосвод напред, а не играе конюнктурно в обстановката , защото войната ще утихне, а всеки би трябвало да се готви за страшното, което идва след това. Орбан във външната си политика има поради и ползите на унгарците, които са отвън територията на страната. На 200 хиляди унгарци в Украйна той им сподели: " Не се тормозете, ние сме с вас! ".

Интервюто на Петър Волгин с Боян Чуков в предаването " 12+3 " можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР