Светът би бил безкрайно скучен, ако не научавахме всеки ден

...
Светът би бил безкрайно скучен, ако не научавахме всеки ден
Коментари Харесай

Смути с баобаб! Да!

Светът би бил безпределно отегчителен, в случай че не научавахме всеки ден по нещо ново и забавно! Прахът от баобаб, става известно, се намира и по магазините у нас или онлайн.

" Дървото на живота " се среща в африканската савана, прахът му се внася от Зимбабве. Плодовете са огромни като кокосови орехи и изсъхват по натурален път още на дървото. Прахът, който се получава от тях, има потребни хранителни свойства, богат е на протеини и няма никакви наситени мазнини. Има натоварен леко цитрусов усет, което го прави подобаващ за доста приложения - да вземем за пример като добавка към фрешове, смутита, десерти или даже дресинги за салати.

Днес варненското ни изобретение Биляна още веднъж ни зашеметява с вкусно и потребно предложение, на което не можем да устоим освен поради чудесния микс плодове, а и поради праха от баобаб, който в никакъв случай не сме опитвали!

Необходимите артикули:
1 бр. огромен банан
1 комат пъпеш
3 бр. огромни кайсии
150 мл кокосово мляко
2 ч.л. баобаб на прахуляк
3-4 бр. кубчета лед
*звездичките са от череши 
 

Всички артикули се фрулират в елементарен чопър или блендер. Смутито се употребява незабавно. 

Биляна Гецова е градско момиче от Варна. Майка на Малена, надарен проектант и интериорен дизайнер, тя е необятно известна и като един от най-хубавите детски фотографи в България. Работата на Биляна като детски фотограф можете да видите на страницата ѝ, както и в изданието за детска фотография Pippin Magazine.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР