Свърши приказката за родната моделка и мултимилиардера Цеци Красимирова и

...
Свърши приказката за родната моделка и мултимилиардера Цеци Красимирова и
Коментари Харесай

Приказката свърши! Цеци Красимирова напусна мултимилиардера, амбицира се да влиза в политиката

Свърши приказката за родната моделка и мултимилиардера Цеци Красимирова и Майкъл Струмейтис са пред бракоразвод. Двамата са се разделили още преди половин година, а предходната есен миската се е върнала назад в България и живее в къщата си край София.
Причините за разпада на връзката им били доста, измежду които изневери от страна на Биг Майк и отчуждение поради честите му пътувания. Истината обаче била, че Цеци към този момент не понасяла живота в Барселона и от дълго време желала да се върне вечно в България.
„ Всяко събитие в живота има причина и постоянно е за добро… просто по-късно разбираме дълбокия смисъл на нещата “, показа неотдавна в тази връзка Цеци в персоналния си обществен профил.
От няколко месеца смуглата хубавица живее в къщата си край София и е решена повече в никакъв случай да не напуща родината, написа Intrigi.bg.
Нещо повече – Красимирова съществено се замисля за влизане в политиката. „ Цеци има новаторски хрумвания, с които счита, че би могла да върне назад българите, пръснати по света. Опустяването на България й е болна тематика и мощно се е амбицирала да промени нещата “, разкриват нейни другари.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР