Свалиха правителството, а никой не предложи алтернатива. Това е нелогичното

...
Свалиха правителството, а никой не предложи алтернатива. Това е нелогичното
Коментари Харесай

Софиянски: Свалиха кабинета, но без да дадат алтернатива

" Свалиха държавното управление, а никой не предложи опция. Това е нелогичното нещо на фона на създалата се блъсканица. " Това съобщи пред БНР някогашния кмет на София Стефан Софиянски. Според него липсва изясненост какво следва след вота на съмнение. По думите му без ясна тактика и без държавно управление ситуацията в страната ще се утежни.

Софиянски уточни четири неща, които са извънредно значими за страната. Това са приемането на Плана за възобновяване, нарастване на пенсиите, въвеждане на единна ставка за Данък добавена стойност сред 15 и 18%, както и да се създаде механизъм за подкрепяне на обществено слабите групи.

Според Софиянски, в случай че 47-ият парламент желае да остане в историята, би трябвало да се активизира и да одобри план, с който да сътвори условия за разформироване на Народното събрание и за привикване на Велико национално заседание, с цел да стартира да се гради " нова България в новите условия ".

По думите му това е единствения метод, по който Народното събрание може да завоюва още веднъж доверието на хората. Той съобщи, че има потребност да се направи нова Конституция на България, в която обособените управляващи да бъдат сложени в среда на взаимоотношение.
ТЕМА преди 2 часа 3049 преди 3 часа 522 преди 3 часа 1996
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР