Организацията на обединените нации въвежда някои ограничения в централата си,

...
Организацията на обединените нации въвежда някои ограничения в централата си,
Коментари Харесай

Скъсан джоб: ООН започва безпрецедентни икономии

Организацията на обединените народи вкарва някои ограничавания в централата си, с цел да понижи разноските на фона на финансови усложнения, заяви аг. Bloomberg.

Сред ограниченията за икономисване на разноски са възбрана на операторите и преводачите да работят изключително, ограничение на работното време на входовете на централата на Организация на обединените нации в Манхатън, понижаване на часовете на климатизацията, както и мораториум върху наемането на нови чиновници.

Агенцията отбелязва, че Организация на обединените нации от дълго време изпитва финансови усложнения, защото главните донори, в това число Съединените щати, постоянно забавят заплащанията си. Трудностите се изостриха и от пандемията от COVID-19 и решението на администрацията на някогашния американски президент Доналд Тръмп да понижи финансирането за филантропични действия и старания за развиване.

Броят на основните съвещания на Съвета за сигурност по отношение на обстановката в Газа и спора в Украйна също е понижен заради финансови усложнения. Провеждането на едно съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации коства почти 15 хиляди $.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР