Сваленото от власт правителство в лицето на Кирил Петков и

...
Сваленото от власт правителство в лицето на Кирил Петков и
Коментари Харесай

Ексклузивно! Сваленият кабинет се опитва да замита следите си, министерства унищожават документи

Сваленото от власт държавно управление в лицето на Кирил Петков и Асен Василев няма моралното право да остане и ден в държавното ръководство, само че прави неистови опити да се задържи с покупка на депутати от разнообразни парламентарни групи, оповестява БЛИЦ.

Според тях тандемът Петков-Василев ще опитва да си напазарува депутати най-много от групата на Слави Трифонов в Народното събрание преди да получи нов мандат от президента Румен Радев.

Сумите ще са галактически, само че задачата е ясна – оставане във властта за плячкосване на милиардите от външния дълг и Плана за възобновяване. Нищо, че преди да бъдат определени, Петков и Василев обещаваха, че няма да вземат и стотинка заем.

Совалките на Петков ще бъдат освен в закътани заведения за хранене, само че и в жилища. Той към този момент го потвърди като отиде по пантофи в жилището на спортния си министър Радостин Василев, където се бяха събрали 8-9 депутати.

На този декор е изненадващо отсъствието на депутатката от „Възраждане“ Елена Гунчева, която ненадейно си взе болничен лист. Не е изключено тя да бъде последвана и от други изкушени от пари и постове депутати.

Друга притеснителна информация излезе нескрито, съгласно която по персоналното предписание на вицепремиера Асен Василев е почнало всеобщо заличаване на документи в държавните институции.

Това е част от аварийния проект на проваления кабинет, че при положение на неуспех при сформиране на ново държавно управление, да замете следите си.

Затова в част от министерствата са включени машините за нарязване на хартия, а други документи сигурно ще бъдат изнесени от постройките и изгорени.

Крахът на кабинета е цялостен и институциите би трябвало да са нащрек!

Затова президентът Радев не трябва да бави и ден връчването на новия мандат на Промяната, с цел да се предотвратят злоупотреби.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР