Свада между ГЕРБ-СДС БСП избухна в кулоарите на Народното събрание

...
Свада между ГЕРБ-СДС БСП избухна в кулоарите на Народното събрание
Коментари Харесай

Разкриха Корнелия Нинова: Тя е секретарка на Иван Гешев, която той натиска, щом я пожелае

Свада сред ГЕРБ-СДС Българска социалистическа партия избухна в коридорите на Народното събрание (НС). „ Лидерката на Българска социалистическа партия се държи като асистентка на основния прокурор Иван Гешев “ – в това я упрекна депутатът от ГЕРБ Маноил Манев.
Думите му са във връзка вест, че Нинова дружно с групата на Българска социалистическа партия гледат документите, импортирани от Гешев против водач на ГЕРБ Бойко Борисов по делото „ Барселонагейт “ .
„ Ще стартира с един риторичен въпрос – не ви ли прави усещане, че  през последните седмици доста хора започнаха да играят двойни роли  – на депутати, на народни представители, шефове на парламентарни групи и по едно и също време с това имат двойни функции, други функции.
Примерно на секретарки на господин Гешев. Не ви ли прави усещане, че бутонът Ентър работи от Гешев.
Госпожа Корнелия Нинова стои, стои, и като някой натисне бутончето, тя стартира да играе роля , друга от тази, която ѝ е планувал народът, като я е избрал.  Асистентка на господин Гешев примерно  – излиза и почва да развива неговите тези, я от трибуната, я някъде другаде “, сподели Манев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР