Сузанита може и да харчи пари за женски глезотийки, но

...
Сузанита може и да харчи пари за женски глезотийки, но
Коментари Харесай

Бебето на Сузанита с биберон за 200 лева

Сузанита може и да харчи пари за женски глезотийки, само че не не помни, че към този момент има и едно детенце, на което да обръща внимание.

Певицата не стопира да купува дрешки на Матиас, което е изцяло разбираемо, само че в този момент реши да покаже бибата. Родните инфлуенсъри държат на марките и не се тормозят да показват парите си. Ние добре си знаем звездите, за които е от първостепенно значение да показват разкош. Сега звездата се похвали, че е купила на Матиас биберона на BOSS, която коства над 200 лв..

Певицата очевидно не се тормози, че има много млади майки, които не могат да си разрешат скъпи биберони. Уви, в нета много млади майки се съпоставят между тях, а на детските площадки конкуренцията за маркови бебешки колички, е повече от неуместна. Истината е, че не това е значимото, а грижите и любовта, с които се отглеждат децата. 

Сузанита обаче е изменена към положително. Певицата е щастлива, обичана, а зависимостите са от дълго време зад нея. Проблемите в фамилията ѝ обаче не стопират. Знаете, единствено преди месец сестрата на Сузанита изригна с разкрития за детството - нейното и на Сузи, в което упрекна Орхан Мурад в прочувствен тормоз, изневери и какво ли още не. Турбо фолк легендата не остана задължен и даже заплаши двете девойки със съд.

Явно тези закани не са уплашили Сузанита и в Instagram тя съобщи, че напълно скоро ще качи под формата на видео истината за татко си (каквото и да значи това). Сузанита призна още, че е страдала и от следродилна меланхолия, само че и тя, и всички страсти останали в предишното, напомня Сузанита обаче е изменена към положително. Певицата е щастлива, обичана, а зависимостите са от дълго време зад нея. Проблемите в фамилията ѝ обаче не стопират. Знаете, единствено преди месец сестрата на Сузанита изригна с разкрития за детството - нейното и на Сузи, в което упрекна Орхан Мурад в прочувствен тормоз, изневери и какво ли още не. Турбо фолк легендата не остана задължен и даже заплаши двете девойки със съд.

По-рано писахме, че очевидно тези закани не са уплашили Сузанита и в Instagram тя съобщи, че напълно скоро ще качи под формата на видео истината за татко си (каквото и да значи това). Сузанита призна още, че е страдала и от следродилна меланхолия, само че и тя, и всички страсти останали в предишното Vbox.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР