Сузанита е звездата, която направи най-голям фурор, когато стартира кариерата

...
Сузанита е звездата, която направи най-голям фурор, когато стартира кариерата
Коментари Харесай

Къде изчезна Сузанита и защо последната ѝ снимка е отпреди месец?

Сузанита е звездата, която направи максимален възторг, когато започва кариерата си, само че сега наподобява е на назад във времето. Красавицата не е издавала нова ария, а почитателите ѝ става все по-нетърпеливи, с цел да чуят нещо ново от любимката си. 

18-годишната певица обаче на този стадий се е отдала на други занимания, съдейки от сторитата, които качва в Инстаграм, където обаче за последно е качвала фотография преди повече от един месец. На първи юни за последно Сузанита разгласява фото в профила си, а на фрагмента тя театралничи в съвременен ресторант. 

Виж още: Само на 21, само че към този момент суперзвезда: Даниел Роуз, за която би трябвало да знаете 

Не излиза наяве за какво тийн звездата не е пускала нови фотоси, с които тя другояче постоянно изненадваше почитателите си. От сторитата обаче, където е дейна, излиза наяве, че певицата се е отдала на малко повече отмора край морето. Там изпълнителката на " Между гърдите " събира загар, а купоните вечер - безусловно наложителни. 

Сузанита скоро призна, че не знае по какъв начин тъкмо ще прекара цялото лято, само че очевидно е решила да се отдаде на релакс и купони. Все отново тя обаче загатна, че за зимата е съвсем сигурна, тъй като евентуално ще бъде в клиника. " Не знам по какъв начин ще прекарам лятото, само че зимата може да съм в някоя клиника ", съобщи Сузанита. Тук евентуално и почитателите, сходно на нас, се сетиха за признанията на певицата и родителите ѝ за нейна предходна взаимозависимост, която лекува в клиника и за която даде няколко изявленията. Вероятно точно поради това неотдавна почитатели я питаха за опиатите. " От какъв брой време не си взимала ", попита я почитател. " Аз в никакъв случай не съм взимала ", отговори Сузанита. 

Виж още: Кристиан Костов изненада с нова цветна визия, разкри и нещо забавно

Доста почитатели чакаха да видят Сузанита като абитуриентка, тъй като към този момент би трябвало да е приключила гимназията. Тя за разлика от останалите звездни абитуриентки не разгласява нищо от бала си, само че пък тя учи в продължение на години в независима форма на образование. 

 

Изображение: https://www.instagram.com/mvradova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР