Сузанита е една от най-популярните родни певици и инфлуенсърки. Скандалната

...
Сузанита е една от най-популярните родни певици и инфлуенсърки. Скандалната
Коментари Харесай

Сузанита и час не би прекарала в Instagram! Какво държи певицата онлайн и коя е новата ѝ кауза

Сузанита е една от най-популярните родни певици и инфлуенсърки. Скандалната пловдивчанка има стотици хиляди почитатели в обществените мрежи, като напоследък е изключително дейна в TikTok. 

Виж още: Какво се случва в живота на Фики? Чака ли артистът второ дете - момиченце?

Но, става известно, Сузанита не би прекарала и час онлайн, в случай че не изкарва пари от наличието си във въпросните платформи. " Много постоянно се възнамерявам и в случай че действително нямах дивиденти (чисто от финансова гледна точка), нямаше и един час да прекарам в тъпия инстаграм, където няма нищо действително и хората нямат никакви проблеми, неналичия и знаят и могат всичко ", споделя Сузанита пред " България Днес ". Певицата приканва всички да употребяват платформите по предопределение, а не за лъжливи и нарцистични изявления.

Виж още: Когато загубиш вярата... Нана Гладуиш с скъпи препоръки към всички за " клишетата " в живота

Самата Сузанита доста постоянно употребява своите профили, с цел да популяризира благородни дела - на хора или животни в неволя. Такава беше историята на майка с две дечица. И трите са измъчвани от мъжа в фамилията. Така Сузанита сега инициира подписка, с която да се помогне на тази жена и да не се позволява бащата на децата да бъде оставян уединено с тях. " Публична персона съм и мога да дам публичност ", декларира Сузанита. 

Виж още: Отслабване ли? Миро със стабилен мотив за какво е по-добре да си с повече килограми

" Знам, че всеки желае да постави розовите си очила изключително когато влиза в инстаграм през обедната си отмора и самият той има задоволително проблеми и драми в живота. Знам, че на хората им писна да ги заливат с нещастия в обществените мрежи и да се чудят истина ли са, или не. Знам какъв брой сила и нерви изисква да седнеш и да проявиш емпатия за непознат човек, когато на теб персонално обстановката ти е непозната. Знам по какъв начин всяко схващане би пренебрегнало нещо толкоз извънредно ", разяснява певицата и приканва почитателите си да се причислят към идеята ѝ. Повече информация за нея може да видите в профила на Сузанита. 

Изображение: https://www.instagram.com/mvradova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР