SUSE® - най-голямата независима организация, разработваща решения с отворен код,

...
SUSE® - най-голямата независима организация, разработваща решения с отворен код,
Коментари Харесай

SUSE инвестира в глобален иновационен хъб в България

SUSE® - най-голямата самостоятелна организация, разработваща решения с отворен код, разгласи че ще влага в нов инженерен и иновационен хъб в България. Важна част от екипа за инженерни и иновационни решения на SUSE, основаният в София хъб ще се концентрира в създаването на напълно нови софтуерни решения с отворен код, които да разрешат на клиентите да основават, интегрират и ръководят процесите и размерите от работа на всички места - от ядрото на компанията през локалната и облачната среда.

„ За нас е наслаждение да представим иновационния модел на силата на многото в България, “ сподели Мелиса Ди Донато, основен изпълнителен шеф на SUSE. „ Тъй като технологиите на SUSE са мотор на най-иновативните решения в региона на опазването на здравето, през големи центрове за обработка на данни, до най-мощните суперкомпютри, ще разчитаме на българските инженери да движат процеса на софтуерна иновация. Този нов хъб за нововъведения и технологии ще бъде значима част от тактиката ни за интензивен напредък за да даде на клиентите ни най-хубавите в класа си софтуерни решения, посредством разширение на световното ни наличие и нововъведения. “

SUSE възнамерява центърът да е изцяло работещ в идващите 6 месеца, като задачата е да се разраства и да отвори стотици работни места в идващите 3 години. Освен в ролята на стратегически център за нововъведения, концентриран в инженерните решения и съдействие с общността на специалистите в създаването на решения с отворен код, SUSE възнамерява да привелече и фрагменти в региона на цифровия маркетинг, ръководство на планове и други.

Роденият в България Иво Тотев, основен продуктов и маркетинг шеф на SUSE, който директно съблюдава стартирането на плана, сподели: „ В SUSE ние гледаме на България, като локация която прелестно се вписва в културата на SUSE за разнообразие, бистрота и почитание в връзката сред сътрудници, клиенти, сътрудници и общността на експерти, работещи в областта на решения с отворен код. Под управлението на новия шеф за България, Петър Димов, който идва с управителен опит в компании, като IBM и HP, надарените инженери от софтуерната и осведомителна еко система на България ще имат опцията да основават революционни нововъведения за нашите клиенти. “

От 28 години SUSE постоянно е била водена от отдадеността си към клиентите, които разчитат на SUSE за своите стратегически компютърни решения и ръководство на осведомителната си среда. Топ 10 на телекомуникационните оператори, 9 от 10 от най-големите авиационни и галактически компании и половината от суперкомпютрите в света работят на платформата на SUSE.

Въпреки световната пандемия, в третото тримесечие на финансовата 2020 година, приходите на SUSE се усилиха с 14% на годишна база, а поръчките за едногодишни облачни услуги (Annual Contract Value – ACV) набъбнаха с 81%, с което означиха 14 поредни тримесечия на напредък.

За SUSE

SUSE, най-голямата самостоятелна компания за софтуерни решения с отворен код, дава непостижим избор на клиента и опция за цифрова промяна на фирмите, като опростява, модернизира и форсира обичайните облачни и местни софтуерни решения. SUSE работи с сътрудници, общности и клиенти, с цел да доставя и поддържа високотехнологични решения за реализиране на стратегически бизнес резултати. SUSE платформата за контейнери и облачни структури, както и софтуерно дефенирани инфраструктурни решения, изкуствен интелект и местни облачни решения дават опция на клиентите да основават, внедряват и ръководят размерите си от работа и осведомителни потоци, както напълно локално, по този начин и в хибридни и местни облачни структури. За повече информация посетете www.suse.com.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР