Суперзвездата на Унгария - Доминик Собослай, коментира ситуацията около предстоящия

...
Суперзвездата на Унгария - Доминик Собослай, коментира ситуацията около предстоящия
Коментари Харесай

Собослай за мача с България: Ако няма мач, се класираме, ако има - пак

Суперзвездата на Унгария - Доминик Собослай, разяснява обстановката към идния мач на страната му с България за европейсктие квалификации. След успеха с 3:0 над Брентфорд в неделния следобяд халфът на мърсисайдци разяснява, че не се тормози от идния процес към дуела сред двете селекции и се стреми единствено към това " маджарите " да се класират на Европейското състезание.

" Може би последно ми се случи в шампионата до 12 години, когато не знаех в неделя дали ще имаме мач в четвъртък. Но няма смисъл да се тормозя какво се случва в България или за какво обстановката се получи по този начин, ние се концентрираме единствено върху личното си показване. Ще се подготвим по същия метод, както за предходните ни мачове, и ще стигнем до Европейското състезание ", сподели Собослай в миксзоната след успеха на Ливърпул с 3:0 над Брентфорд през вчерашния ден.

" Остават още два мача на националния тим с България и Черна гора и това е по-важно от всичко друго. На нас, играчите, ни е неразрешено да се занимаваме с въпроса дали ще има мач против България. Вярвам, че никой от моите съотборници не мисли доста за това.

Ние сме настроени да играем два тежки мача, в които би трябвало да вземем шест точки. Не се занимаваме с окончателното решение за мача против България. Едно е несъмнено - в случай че няма мач, ще се класираме за европейското състезание, а в случай че играем срещата, отново ще се класираме. В четвъртък вечер би трябвало да сме сигурен участник на Евро 2024, нищо друго няма значение ", сподели още Собослай.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР