Супервитаминозната диета, при която отделни продукти трябва да се консумират

...
Супервитаминозната диета, при която отделни продукти трябва да се консумират
Коментари Харесай

Специалисти определиха най-полезните за здравето храни

Супервитаминозната диета, при която обособени артикули би трябвало да се употребяват няколко пъти на ден, освен оказва помощ да се отслабне, само че и разрешава да се избегнат тежки болести, заяви Лайф като цитира "Бизнес инсайдър ".

Специалисти от Националните здравни институти на Съединени американски щати сформираха лист с най-полезните за здравето артикули, които би трябвало да се ядат по-често и в по-големи количества.

ВИЖТЕ НАЙ-ПОЛЕЗНИТЕ ХРАНИ В ГАЛЕРИЯТА

Честата консумация на зеле, в това число цветно и брюкселско, разрешава да се набират калций, желязо, фолиева киселина, целулоза.

Особена потребна е потреблението на спанак, който обезпечава отбрана против инфекциозни заболявания и настинка.

Една щета от мазните храни особено за мъжете

Здравословните храни, които не са положителни за нас

Специалистите считат също, че ще е добре едни източници на витамини да се заменят с други.

Препоръчва се да вземем за пример бананите да се заменят с тиква. В рамките на проучването било открито, че наличието на калий в тиквата е по-голямо, в сравнение с в бананите.

Правилото 80/20, което отстранява непотребните килограми

Какви артикули включва най-ефикасната диета

Освен това учените означават, че честата консумация на салати, богати на витамини А, В6, С, Е, К, оказва помощ да се усъвършенства храносмилането, да се приведе в норма телесното тегло и да се възстановява хормоналният декор.

В галерията горе вижте и още типове храни, които са дефинира като потребни от Националната база данни за питателните субстанции, основана от Министерството на земеделието в Съединени американски щати.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР