Супершоу с екстремни дрифт и стънт изпълнения ще взриви Пловдив

...
Супершоу с екстремни дрифт и стънт изпълнения ще взриви Пловдив
Коментари Харесай

Супершоу с дрифт, стънт и картинг взривява Пловдив

Супершоу с рискови дрифт и стънт осъществявания ще взриви Пловдив през уикенда. Атракцията се провежда от Картинг писта Лаута като част от празника за 15-тия рожден ден на оборудването.

Зрителите ще имат опция да се насладят на спиращи дъха осъществявания на част от най-известните дрифтъри и стънтъри в България. Шоуто е планувано за съботния ден – 30 септември и ще започва в 17 часа, като входът е свободен.

През последните няколко години стана традиция Картинг писта Лаута да чества своите рождени дни по сходен метод, само че уредниците дават обещание 15-ти да е по-специален. Освен вдигащите адреналина осъществявания по време на празника ще се организира и огромния край на картинг шампионата Red Bull Kart Fight 2017.

В него се включиха близо 400 водачи дилетанти, които мениха сили на четири картинг писти в България, минаха през районни квалификации, а 12-те най-хубави ще спорят за огромната премия – посещаване на пистата от Формула 1 Red Bull Ring в Австрия и проби на KTM X-BOW.

Интересна детайлност е, че измежду финалистите в картинг шампионата има и дама – Калина Георгиева от Варна, както и бразилец – Марсело Сартори, който завоюва районната подготовка в София.

Шампионатът се провежда и със съдействието на FaceRacer.com – първата в света обществена мрежа за картинг фенове, която към този момент разшири своя обсег и отвън територията на България, присъединявайки десетки картинг писти от целия свят.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР