Супермоделът Наталия Водянова се омъжи отново. Една от най-известните рускини

...
Супермоделът Наталия Водянова се омъжи отново. Една от най-известните рускини
Коментари Харесай

Наталия Водянова стана булка за втори път

Супермоделът Наталия Водянова се омъжи още веднъж. Една от най-известните рускини в света на модата сподели „ да “ на милиардера Антоан Арно на скромна гражданска гала в Париж, заяви Контактмюзик. Женихът, на 42, е изпълнителен шеф на дъщерната марка за мъжко облекло LVMH Berluti и ръководител на италианската компания Loro Piana. Свекърът на Наталия е Бернар Арно, който управлява най-големия в света конгломерат за първокласни артикули LVMH Moet Hennessy - положението му се прави оценка на 84 милиарда английски лири, той е третият най-богат човек под слънцето след Джеф Безос и Бил Гейтс.

Булката показа фотография в Инстаграм, на която тя и брачният партньор ѝ излизат от кметството под дъжд от конфети, хвърляни от гостите. Наталия е с кремава рокля с ръчна бродерия на дизайнерката Уляна Сергеенко. Двойката, която планираше сватбата си за 27 юни, преди да я отсрочи поради пандемията, ще събира посетители на още едно празненство. „ Ще бъдеш с нас на църковната женитба - чакаме и другите си другари ”, написа Наталия на приятел от компанията.

Водянова и Арно се  срещнаха през 2007-а, само че станаха гаджета чак през 2011-а. През май на 2014-а се роди първият им наследник – Максим, през юни на 2016-а се появи и Роман. По-големите три деца на Наталия са от английския граф Джъстин Портман – Нева (2006), Лукас (2001) и Виктор /2007).
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР