Суперлуната ще блести и ще разпръсква благотворната си светлина с

...
Суперлуната ще блести и ще разпръсква благотворната си светлина с
Коментари Харесай

Пълнолунието днес носи свобода, искреност и уверени действия

Суперлуната ще свети и ще разпръсква благотворната си светлина с дълбока мощност и мощ. Това събитие не се случва толкоз постоянно - единствено няколко пъти в годината. Суперлуна е, когато забележим луната по-голяма от нормално.
През юли наблюдавахме голямата Луна, от която беше невероятно да откъснем очи. Сега август реши да ни даде още два преливащи от положителна сила дарове. Предстоящият месец ще бъде мощен и магически: две пълнолуния, бликаща мощност и невероятни благоприятни условия.Днешният ден, който към този момент е под действието на Пълнолунието, можете да се настроите, да свършите нужните неща и да сте подготвени за събитието тази вечер в ужасно въодушевление и дух.
Пълнолунието ще настъпи в 21:31. В този миг ние изричаме своето предпочитание и истинно желание с дълбока религия, откровеност и обич в сърцата си.Подредете движимостите в дома си, почистете непотребното от смарт телефоните си, мислите и всичко, с което влизате в контакт.
Направете къса ретроспекция - какво от пожеланото от вас при започване на годината към този момент се е сбъднало или стартира да се сбъдва. Защото в този момент е времето, когато започваме да жънем премиите. Ако замисленото стои неподвижно, тогава е значимо да се проучва и разпознава повода, да се поправят стъпките за постигането му.
Не пропускайте да погледнете във вътрешността в себе си и да употребявате надигащата се мощна сила за положително, за дейности, за стъпки към вашето благополучие.Пълнолунието ще е във Водолей. Затова би трябвало да вземете под внимание съществено протичащото се, да не бъркате действителността с илюзиите, да се освободите от това, което не носи задоволство, благополучие и триумф, а да се настроите към личната си магическа сила. И да започнете вие да творите чудеса.
Не забравяйте да фиксирате всички мисли, които ще дойдат по време на интервала на Пълнолуние и дайте пространство на всяка от тях. Сега могат да зародят най-важните въпроси: кой съм аз, какво в действителност желая да върша, какво в действителност ме интересува, какво място заемат в живота ми хората, кои са към мен. Вървя ли към смяна? Вярвам ли във Висшата мощ, поверявам ли ѝ се изцяло? Добър ли съм с хората? Обичам ли живота? Как го уважавам? Достатъчно признателен ли съм?
Целеустремените и тези, които ясно и твърдо обрисуват задачите и позициите си, ще съумеят да ги затвърдят. Естествено, във съвместен продан. Ако го извършите, ще получите помощ и поддръжка.Творчеството и всичко най-интересно в този момент наподобява избухват, желаят проявяване и внимание. Не забравяйте да си поставите цели и да изречете мислено стремежи, с които в действителност имате връзка, които ви подхождат и не сте присвоили от никого.Сега Венера също е ретроградна, тъй че тематиката за взаимоотношенията и определянето на вашето място в хорската редица е на напред във времето.
В интервала на пълнолунието имаме доста сила, която е значимо да изразходваме за положително, с цел да създадем нещо хубаво и благородно. Подминаваме свадите и кавгите, не се претрупваме с мазни храни, повече сме измежду природата и се вслушваме във вътрешния си глас.
Разбира се, да не пропуснем да заредим лунна вода. В утрото на 2 август я изпийте, изричайки най-съкровеното си предпочитание. Отново са в действие рекомендациите да презаредите вашите талисмани на прозореца или да оставите под лунните лъчи листчета с вашите стремежи (напишете ги в настоящо време или в минало свършено, сякаш към този момент са се сбъднали).
Днес мнозина са се събудили със мощното предпочитание да работят, да осъществят някои невероятни хрумвания и даже да съчинят стих или ария. Не приемайте този възторг като къс момент, който можете да забравите. Грабнете го и го придвижите във вашата действителност. Можете всичко!
Бъдете откровени със себе си и другите. Изхвърлете лъжите и самозаблудите. Те унищожават света на положителното. И стопират пътя на чудесата, сбъднатите стремежи, чистата обич и реализация. Само като се отвориш почтено, можеш да летиш. Станете свободни в личния си живот, ползи, възгледи и стремежи. Поемайки цялостна отговорност за живота, можете да се насладите на същински чудеса.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР