Супер вторник, денят, в който най-много американски щати провеждат първичните

...
Супер вторник, денят, в който най-много американски щати провеждат първичните
Коментари Харесай

Какво ни казва Супер вторник за икономиката на ума

Супер вторник, денят, в който най-вече американски щати организират първичните избори за президент, е съвсем пред нас. Резултатите са подготвени – Доналд Тръмп и Джо Байдън ще бъдат спечелили. Но първичните избори може да ни дадат визия за разликата сред това, което демонстрират данните, по-специално икономическото многообразие, и опита на гласуващата аудитория.

Една от най-големите мистерии на този сезон на акцията беше за какво Джо Байдън не му се дава повече заслуга за процъфтяващата стопанска система на Америка. Брутният вътрешен артикул нараства, инфлацията понижава и пазарът на труда надали може да бъде по-добър. И въпреки всичко потребителските настроения остават ниски и това евентуално ще бъде отразено в екзитполовете във вторник, които изследват освен кои претенденти избират гласоподавателите, само че и за какво.

Подозирам, че тези изследвания ще ни кажат, че икономическите данни и гласоподавателите чувстваните прекарвания са в конфликт един с различен или най-малкото не са свързани по методите, които м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР