Супер свойствата на лимона са известни на всеки. Този цитрус

...
Супер свойствата на лимона са известни на всеки. Този цитрус
Коментари Харесай

ТРИК, който не позволява на лимона да съхне

Супер свойствата на лимона са известни на всеки. Този цитрус е извънредно богат на витамин C и това е единствено една от аргументите, поради които си коства да го консумираме, най-много през зимните месеци от година

Няма значение по какъв метод ще консумирате плода, дали изстискан в чаша с вода или на резени, посипан със захар, то обезпечено ще съумеете да извлечете редица изгоди от него.
Вкусна фалшификация и здравословна билка - лимонената трева.
Със мощен аромат на лимон и сладко-кисел усет, само че няма нищо общо с лимона, лимонената трева пораства на туфи и съставлява тънки, твърди,...
Прочети повече
Има обаче един проблем, с който вероятно и самите вие сте се сблъсквали. Ако не съумеете да консумирате целия плод, на идващия ден той към този момент е пресъхнал и се постанова да изрежем част от него, с цел да можем да го използваме.

За да не хабите скъпа част от цитруса, предлагаме ви да се възползвате от един извънредно елементарен трик, за който сме сигурни, че работи безотказно.
Трик, с който да не позволявате на лимона да съхне:
След като сте измили цитруса, то първото, което нормално вършиме, е да изрежете капачето му и да го хвърлите, защото в него не се съдържа сок. Не го правете повече. Тази част от плода ще го защищити и той няма да съхне.

Освен капачето, нужна ви е и една съчка за зъби, с която да го закрепите към останалата част от жълтия цитрус, тъй че да може да е компактно прилепнало към нея.
Какво ще се случи с нас, в случай че всеки ден пием вода с лимон?
Водата с лимон е доста по-здравословна от ароматизираните сокове или недиетичните газирани питиета с високо наличие на захар. Ключо...
Прочети повече
Същия този трик може да го приложите при краставиците и да ги запазите свежи, в случай че не сте съумели да ги похапнете задачите.

Ето по какъв начин образно се случва всичко това:



Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР