Суингът е форма на развлекателна сексуална активност, при която партньорите

...
Суингът е форма на развлекателна сексуална активност, при която партньорите
Коментари Харесай

Суингът – успешна рокада или шах с пешката?

Суингът е форма на развлекателна полова интензивност, при която сътрудниците от една двойка по лично предпочитание се разменят с друга двойка. Резултат от рутина в половия живот или липса на многообразие, размяната на сътрудници постоянно е предизвикана от предпочитание да се опитва с нови усеща.

Суингът обаче не би трябвало да се бърка с оргия. Тук размяната е човек за човек, без да се получават по-големи или по-малки групи. Участниците в суинга са съгласни на промяната, с цел да провокират себе си с нови полови чувства. Едно от най значимите условия на суингърите е да не са ревностни и да не изпитват възприятие за благосъстоятелност към колегата си. Ако връзката им е постоянна и двамата изпитват откровена любов и почитание един към различен и опитват просто за забавление, те могат да са сигурни, че размяната няма да приключи с разрушени сърца и разлъка. Затова и двамата би трябвало да бъдат отворени към новото, само че по едно и също време с това да са стъпили крепко върху положителната основа на връзката си.

Обикновено двойките авансово задават главните рамки на връзките, които се съблюдават от всички. Основно предписание е да не се предизвиква болежка, без взаимно единодушие. На процедура всеки, който има връзка, може да практикува суинг. Ако откриете друга двойка със същата пристрастеност и любознание за нови чувства, размяната е единствено въпрос на предпочитание. Много двойки разменят сътрудниците си с хора, с които поддържат другарски връзки или с други, на които имат доверие. Но има и суингъри, които избират непознатите. С тях приключението е по-пикантно, поради по-голямата независимост. Ако пък половото премеждие не ви хареса, може да сте спокойни, че повече в никакъв случай няма да видите този човек.

Суингът може да освежи съпружеските връзки, само че може и да постави техния край. След суингиране връзките сред мъжа и дамата могат да укрепнат, тъй като двамата са претърпели това предизвикателство дружно, споделили са интимността си в по-различен от обичайния проект и към този момент се усещат по-близки един с различен. За доста двойки размяната на сътрудниците е опция да осъществят половите мечти, за които не са намирали храброст с главния си сътрудник. Придобили убеденост, сътрудниците надмогват вътрешните си ограничавания и придвижват освободеността си и в половите контакти с главните си половинки.

От друга страна обаче, когато види, усети и съпостави с другия, сътрудникът има учредения за предявяване на повече условия. Веднъж вкусил от непознатия плод, той може да му се услади. Ако сравнението не е в негова изгода, главният сътрудник стартира да наподобява отегчителен, а сексът с него скучен. Така опитът може да се трансформира при започване на края на една връзка.

Суингът в действителност не е ново течение. Историята познава замяна на полови сътрудници и липса на моногамност още от 16 век. В Древна Гърция това се случва по време на тържества в чест на господ Дионисий (или Вакх) - наречени вакханалии. Те са съпроводени с пиене, танци и нощни оргии. В Рим 7 следващи дни се честват сатурналиите (в чест на господ Сатурн), които също завършват със полов разврат и хазарт. Мъжете се обличали като дами и пирували по цели нощи по улиците. 60-те години на 20 век остават в историята със половата гражданска война и лозунга „ Правете обич, а не война “. Принципът за свободната обич се трансформира и в жанр на живот. Като цяло суингът може да е вълнуващо прекарване, струпване на по-различен опит и секси тръпка, само че може и да даде отрицателно отражение върху брака или да сътвори напрежение в връзките сред сътрудниците.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР