Стягайте се и доказвайте. От тези избори по-лесни нямате, обърна

...
Стягайте се и доказвайте. От тези избори по-лесни нямате, обърна
Коментари Харесай

Борисов за Кирил Петков: Най-бързо пенсионираният премиер - само за шест месеца!

Стягайте се и доказвайте. От тези избори по-лесни нямате, обърна се водачът на ГЕРБ към симпатизантите си в Благоеврад
" Няма нещо тук, което да не сме създали. Стягайте се и доказвайте. От тези избори по-лесни нямате. Нямаше съпротива и ние се разглезихме. Тези се скъсаха да крадат и на шестия месец ги пенсионираха - Петков е най-бързо пенсионирания министър председател ". Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който откри предизборната акция на партията в Благоевград. 

  " И името ни откраднаха, това е първият ни плакат-„ Генерална смяна! “, означи Борисов.
„ Завчера бях у Русе - ще се избием до Търново. Голямата горделивост на Киро, че спрели " Хемус “, сподели Борисов.
" Те са царе на схемите. Тук вкарват съветския нефт през една швейцарска компания. Това е рафинерията в Бургас. И изнасят като облага в Швейцария, разликат е е тъкмо лев. На 2 октомври, в случай че победим, слагаме 1 лева мито. И, в случай че заредиш 100 л, връщат ти 100 лева

Нашият смут е, в случай че ни изберете. Защото такова счупено нещо доста мъчно се оправя.
Бензин, дизел и метан се вадят непосредствено от вашите джобове сега. 837% бъркат непосредствено във вашите джобове. Ето по какъв начин става то? Нашият контракт беше пряк " Булгаргаз " с " Газпром ". Те лъжат и " Булгаргаз " превежда в Румъния, дъщерната компания на " Газпром ", и след това отиват в " Газпром швайц ", а след това огромния " Газпром ". Един ден това ще бъде плод на следствие.
Преди 5 дни нашият институт регистрира 4 760 000 лева са изтекли към " Газпром ". И след това приказват, че са за Украйна. Това е най-хубавото държавно управление за Русия ", изясни Борисов.
" Те толкоз ви имат за елементарни и мислят, че българите не могат да мислят. Всяка седмица теглиха по 500 млн. лева
Можем да опривим ненапълно счупеното, само че и аз не знам... След Орешарски беше счупено, само че се знаеше, че има 6,3 милиарда лева За една година я заравнихме. А в този момент по какъв начин ще върнеме тези милиарди. Щели да подвигат пенсиите. Те теглят заеми и заплащат пенсии. А вие очаквате да се върне както е било. Промяната ни вкара в тежка злополука. Няма оправяне най-малко една година. Трябва да се обединим народът като цяло.
Две години няма проект за възобновяване, гърците, румънците похарчиха към този момент парите. Парите стоят там, тези всеки ден се упражняват с ГЕРБ.
Мене, както и да е, но Севда за какво арестуваха. Защото била по-добра от Ленчето. Няма го човек, няма го казуса. Сталински способи ", разгневи се Борисов.
Евродепутатът Андрей Ковачев показа кандидат-депутатската листа от региона. 
" Тези избори ще бъдат разнообразни. Преди ни говореха за промяна на модела. И хората се подлъгаха в това да чакат нещо по-добро, по-справедливо. А какво получиха? Инфлация, сметки, обществена неустановеност. Това са проблемите. Всеки приказва за промяна на промяната ", сподели Росен Желязков. 
 

Източник: epicenter.bg
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР