Студенти от УАСГ представиха практични градски мебели, създадени специално за

...
Студенти от УАСГ представиха практични градски мебели, създадени специално за
Коментари Харесай

Студенти облагородяват две междублокови пространства в столичния кв. Лозенец

Студенти от УАСГ показаха практични градски мебели, основани особено за столичния квартал " Лозенец " в самодейността на BLD – Building Difference.

С тях ще бъдат облагородени две междублокови пространства.

През септември новите градски мебели ще бъдат инсталирани на плануваните местоположения, с цел да основат нови споделени места за жителите на Лозенец.

Всички прототипи на построените мебели бяха изложени в УАСГ през месец август. По този метод жителите можеха да ги прегледат, да схванат повече за плана и дадат противоположната си връзка, преди монтажа им на определените две местоположения в Лозенец.

За плана са избрани двете междублокови пространства, заключени сред улиците Якубица, Кричим и Персенк, където студентите реализираха разчистване и обезопасяване в интервала от 23 до 26 юли. Проектът се осъществя с доброволния труд на студентите и хората от квартала, а неговото финансиране и съгласуваност е обезпечено от BLD и подкрепено от регион “Лозенец ”. Първото издание на самодейността влиза в формалния учебен проект на първокурсниците в компетентност Архитектура към УАСГ.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР