Студенти от Аграрния университет в Пловдив планират протестни действия, ако

...
Студенти от Аграрния университет в Пловдив планират протестни действия, ако
Коментари Харесай

Студенти искат хибридна форма на обучение

Студенти от Аграрния университет в Пловдив възнамеряват протестни дейности, в случай че от Министерствата на образованието и опазването на здравето на вземат съществено предложенията им за хибридна форма на образование, съобщи „ Марица “.

Председателят на Студентския съвет - Христо Козаров, посочи причините на студентското съсловие, като уточни, че в университета няма инфектирани с COVID-19 преподаватели, а измежду студентите има единствено два случая на хора от Каварна и Търговище, които не са били контактни.

Организаторите желаят ректорите да получат право сами да вземат решение за промени във формата на образование за обособените специалности и курсове, където присъственото образование е основополагащо за качественото обучение.

В случай, че предложенията не бъдат признати, от Студентския съвет заплашват, че таксите за втория учебен срок през образователната година няма да бъдат импортирани.

Студенти от други два университета - АМТИИ и УХТ разискват опцията, с цел да се причислят към протестните дейности на студентите от Аграрния.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР