Студът винаги намира път към вашите крака по един или

...
Студът винаги намира път към вашите крака по един или
Коментари Харесай

Използвайте лесен трик за затопляне на краката през зимата

Студът постоянно намира път към вашите крайници по един или различен метод. Настинка, цистит и бъбречни проблеми са единствено част от болесттите, които могат да ви нападат през зимата, изключително в случай че тялото ви е изложено на ниски температури прекомерно дълго време.

Ако вашата работа включва доста действия навън или в неотопляема постройка, или просто обичате да се разхождате в снега, продължете да четете, с цел да разберете кой е най-ефективният метод за поддържане на топли крайници в студено време.

Всичко, което би трябвало да извършите, е да изрежете стелки с размерите на обичаните обувки от материал, употребен за производството на сенници за коли. Той може да защищити краката ви от охлаждане и да резервира телесната топлота.

Необходими материали:

ножица

маркер
Какво значат знаците на пералната машина?
Заглеждали ли сте се в миналото в бутоните на вашата пералня? А замисляли ли сте се какво значат те? Истината е, че евентуално всички сме...
Прочети повече
сенник за автомобил

стелките от вашите зимни ботуши

Начин на приложение:

Изрежете и поставете стелките от вашите ботуши върху сенника за кола. Очертайте с маркер и изрежете с ножица. Поставете в обувките - под истинските стелки - и се насладете на времето, без да се притеснявате, че краката ви могат да измръзнат.

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР