Сценарият бе кръв, категоричен бе Евгений МихайловЖестока критика към президента

...
Сценарият бе кръв, категоричен бе Евгений МихайловЖестока критика към президента
Коментари Харесай

Режисьор с убийствен коментар за Радев

Сценарият бе кръв, безапелационен бе Евгений Михайлов
Жестока рецензия към президента Румен Радев насочи режисьорът Евгений Михайлов, който преди 30 години документира на тв лентата си репликата на Петър Младенов: Да дойдат танковете. Гледам с горест, че след 30 години преходът, който стартира с ченгета, очевидно би трябвало да приключи с ченгета. Вчера беше осъществен разгром против държавността! Беше воден целеустремено повече от месец от президента Румен Радев. Трябва да го е позор да огледа служителите на реда в очите. Беше изпълнено от Отровното трио, разяснява Михайлов пред България он ер. Снощи протестиращите с часове подложиха служителите на реда на канонада от мощни бомбички, сигнални ракетни, павета, бутилки. 127 души бяха арестурани, 60 от които с престъпни регистрации. 80 служители на реда бяха ранени, някои от тях са в болница.

„ Много от хората на площада не помнят 27 август 1990 година, когато беше инсцениран палежът на Партийния дом. Хората през януари 1997 година не знаеха, че част от митинга е изпълнен от силоваци с камъни и павета. Вчера момчетата и девойките не знаеха какво им се готви. Техните ръководители ги насъскваха в последните дни ", сподели още Михайлов. По думите му пред президентството са участвали доста хора, които е трябвало да си тръгнат засрамени, само че не са го създали. " В България се прави безсрамие! Има избори след няколко месеца. Спечелете избори. Не става по този безразсъден метод, това е закононарушение към европейска България ", настоя Михайлов в студиото на " България заран ". Той е на мнение, че задачата е била единствено една - да се пролее кръв.

" Тези момчета и девойки би трябвало да схванат, че са водени от рискови хора и че вземат участие в рисков сюжет. Ако някой продължи да излиза от президентството с вдигнат пестник, в случай че се вкарат детайли и извън, евентуално митингът може да ескалира ", акцентира режисьорът. За край той насочи зов към ГЕРБ да поправят съществено Конституцията.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР