Строителството колкото и да е засилено не може да разреши

...
Строителството колкото и да е засилено не може да разреши
Коментари Харесай

Да сме честни! Строителството на забавачки не решава проблема

" Строителството колкото и да е засилено не може да позволи казуса с местата в детските градини. Ако не сме почтени, няма да можем да решим този проблем ", съобщи зам.кметът по просвета и обучение в Столичната община Мирослав Боршош пред бТВ. Той акцентира, че има места с централизация на забавачки и други, където има места, само че те са надалеч за родителите.

“Трябва да намерим трайно решение. Правим елементарна нова промяна. Първата ни работа е 300 лева обезщетения да стигнат до родителите, променяме наредбата с критериите. Предлагам, пакетът да стане 650 лева и да стигне до родителите още тази година ”, съобщи зам.кметът. Той даде образец с дете от „ Младост 4 “, на което се предлага място в Панчарево.

“Политическите сили желаят оставка за 10 000 деца, които са отвън системата. 14 000 са, тъй като триста и няколко хиляди посещават частни детски градини. За няколко групи хора се търси решение ”, уточни Боршош. Той посочи, че са нужни 35 млн. лева за обезщетения и политическите сили в столичното кметство би трябвало да се обидинят в решаването на казуса.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР