Строителни фирми оставиха без електрозахранване клиенти на ЧЕЗ Разпределение България

...
Коментари Харесай

Строителни фирми оставиха без ток няколко столични квартала />Реклама / Ads
Строителни компании оставиха без електрозахранване клиенти на ЧЕЗ Разпределение България в няколко столични квартала през днешния ден в обедните часове. В резултат на несъобразените изкопни действия бяха скъсани три кабела 20 kV на сдружението, а наранени останаха кварталите Киноцентър, Витоша, Драгалевци, Кръстова вада, Манастирски ливади и Симеоново.
ЧЕЗ Разпределение зареди различно клиентите в столичните квартали и работи по премахване на нанесените по кабелите вреди.

Засегнати от два случая остават клиенти на сдружението в кв. Киноцентър, което не разрешава обезпечаването на електрическа енергия по различен път за региона.

Електрозахранването в квартала ще бъде възобновено неотложно, след премахване на повредата по един от двата наранени кабела. ЧЕЗ Разпределение се ангажира това да стане по най-бързия вероятен метод.

Междувременно, през днешния ден, при извършване на маневри, водач на камион скъса проводници от мрежа ниско напрежение и счупи два бетонни стълба на ЧЕЗ Разпределение в столичния квартал Бъкстон. Без електрозахранване останаха няколко улици в квартала. Екипи на сдружението към този момент подменят стълбовете с нови и работят интензивно за бързото възобновяване на електрозахранването в региона.

Компанията приканва строителните компании да бъдат прецизни и да съгласуват своите планове с сдружението, с цел да не се нарушава в допълнение спокойствието на хората, които работят и учат от у дома в изискванията на изключително състояние.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР