Строга, но откровена равносметка си направи Галена покрай 15-годишния юбилей

...
Строга, но откровена равносметка си направи Галена покрай 15-годишния юбилей
Коментари Харесай

Галена: Самотна съм, преди славата имах повече истински приятели!

Строга, само че откровена равносметка си направи Галена около 15-годишния празник на музикалната сцена. Пайнерката, която с всяка нова ария се изтрелва на върха на фолк класациите, призна, че преди славата е имала повече същински другари, научи HotArena.

Успехите им пък си имат висока цена. Перфекционизмът, с който е постигнала всичко, което има и в професионален, и в персонален проект, постоянно „ краде ” от времето й за самата нея. 

„ Не мога да кажа лицемерни... Да, хората си препредават от дума на дума и аз не мога да имам вяра на всяко едно нещо, което стигне до моите уши. Но пък има нещо наивно в мен и си споделям: „ Пък може и да не е по този начин. Някой може да желае да гледа сеир в профил. ” И бързо не помня неприятните неща, които стигат до мен. Аз почитам всички сътрудници... ”, показа неотдавна Галена и призна, че не е имала изострен спор с никого. И въпреки всичко загатна, че даже да се е случвало някакво напрежение, постоянно е търсела връзка с другата страна, с цел да изгладят недоразумението. 

„ Нищо не ми липсва, само че от време на време самата аз чувствам едно празно кътче в мен ” , откровена е изпълнителката на „ Сърце ”. Галена признава, че има високи условия към себе си. Затова съумява към този момент толкоз време да държи интереса на публиката с автентично наличие на музикалната сцена. Този перфекционизъм придвижва и в персоналния си живот. Така, както дава всичко от себе си, с цел да е на върха в сектора, хитовата пайнерка постоянно се старае да угоди на всички родственици и другари, написа " Уикенд ".

Любимият й Галин и двамата им сина Стефан и Александър постоянно са приоритет за нея. Галена признава, че не би желала те да усещат неналичието й, поради което прави и невъзможното, с цел да се реваншира. Същото отношение има и към приятелите си. „ Но от време на време ми липсва единствено едно – малко повече време за мен... И по този начин, както се разпределям за фамилията, за приятелите, на сцената, по този начин желая и от време на време да се раздам и за себе си ”, признава звездата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР