Сега всички са срещу ПП, пускат всякакви компромати. Фокусиране на

...
Сега всички са срещу ПП, пускат всякакви компромати. Фокусиране на
Коментари Харесай

Тодор Тагарев: Сега всички са срещу ПП

„ Сега всички са против Политическа партия, пускат всевъзможни компромати. Фокусиране на огъня в една единствена посока, от всички вероятни страни следя в последните месеци. Сегашният длъжностен министър аз го оценявам, и аз го поканих за зам.-министър. Той е обвързван с ГЕРБ, дано да се знае “, “, разяснява някогашният министър.

 

Атаките ги смятам за част от играта. " Възраждане ", Българска социалистическа партия нападат политиката, която водим, разяснява Тагарев.По думите му, офанзивите са израз на " ревнивост " от едни евроатлантици към други.

 

„ В Народното събрание отлежаваха значими решения с месеци. Това бяха пиар ходове без справедливи аргументи. Опитах се с Борисов да споделям, писах му есемеси за забавените решения, само че това не оказа помощ. С Иван Костов съм имал няколко диалога, само че не мога да кажа дали е приказвал с Борисов за мен. Винаги съм търсил контакт, канил съм Комисията по защита, само че от есента на предходната година тяхната позиция се промени. Атаките против мен започнаха след меморандума за помощта към Украйна ", съобщи още Тагарев.

 

Базата в „ Кабиле “ към момента се проектира, по тази причина няма бюджет за нея, добави още той. Тагарев бе безапелационен, че към момента има софтуерно време. Проектирането въз основата, обаче, не е обезпечено с бюджет.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР