Строежът на трибуна Бесика на стадион „Локомотив“ е абсолютно обезопасен

...
Строежът на трибуна Бесика на стадион „Локомотив“ е абсолютно обезопасен
Коментари Харесай

Строежът на Бесика е обезопасен, готов е за мачове

Строежът на естрада Бесика на стадион „ Локомотив “ е безусловно обезопасен и няма да попречи на провеждането на футболни срещи. Тази вечер Локомотив посреща чешкия Словачко във втория квалификационен кръг на Лига на конференциите, като срещата е от 20 часа.

Още при старта на дейностите по трибуната в контракта е записано, че градежът ще бъде обезопасен. От компанията реализатор построиха и втора защитна строителна ограда, с което теренът е изцяло обособен от строителната площадка и на стадиона безпроблемно могат да се организират дуели от шампионата в Ефбет лигата, както и интернационалните срещи.

Строително-монтажните работи вървят по проект и естрада Бесика към този момент е изпълнена до кота 0, както дадоха обещание от компания Рудин.

„ Предпазната ограда към терена бе сложена още през предходната седмица и няма заплаха за здравето на футболистите. До 5 август се чака в Община Пловдив да бъдат входирани всички планове за всички елементи на стадиона, което ще разреши да се продължи естествената работа на градежа “, разяснява Костадин Язов, който е отговорник от страна на Община Пловдив за осъществяване на строителните и ремонтните действия на стадиона в парк Лаута.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР