Стрелецът е деветият зодиакален знак. Подвластен е на Юпитър, а

...
Стрелецът е деветият зодиакален знак. Подвластен е на Юпитър, а
Коментари Харесай

За изкусителните Стрелци – защо винаги те уцелват право в сърцето?

Стрелецът е деветият зодиакален знак. Подвластен е на Юпитър, а детайлът, с който се свързва, е огънят. Това изяснява значително за какво е толкоз мъчно да устоим на представителите на тази зодия. Огнени, буйни и някак опияняващо властни, те без изпитание те карат да се предадеш, да се поддадеш – на чара, на страстта, на магнетизма им. Но внимавайте със Стрелците – играта с тях може да бъде рискова. Също както огънят – в един миг те сгрява, в другия те изгаря…

Ето какво още би трябвало да знаем за Стрелеца – изкусителя на зодиака.

Под повърхността

Стрелецът рядко го демонстрира, само че в действителност е извънредно сензитивен и раним. Особено по отношение на хората, които е позволил в живота си. А да попаднеш в кръга на същинските му другари не става по никакъв начин елементарно.

Стрелецът постоянно е заобиколен от голяма навалица фенове. Представителите на другия пол го желаят. Представителите на същия пол му се възхищават. Малко обаче са тези, които Стрелецът позволява до сърцето си, пред които се разкрива и с които споделя.

Тъй като наподобява някак „ над нещата ”, постоянно в приповдигнато въодушевление и с жар в очите, хората рядко осъзнават, че може би тъкмо в този миг Стрелеца го боли. Той в привикнал да е душата на компанията и не би си разрешил да скапе настроението на останалите поради драмата в душата си. Затова бъдете деликатни със Стрелците и по-честичко се вглеждайте в очите им.

Защо Стрелците постоянно те уцелват право в сърцето: тъй като носят в себе си неповторима композиция от мощ и ранимост по едно и също време. Кой може да устои на това?!

Внимание, внимание…

Ентусиазмът на Стрелеца е инфекциозен. По детски обаятелен. Този зодиакален знак намира безпределно доста неща в живота за вълнуващи. И на това се дължи огромна част от чара му. Всяка нова концепция има капацитета да разпали в него същински пожар. Стрелецът гори с нея и влага всичко от себе си за реализацията й.

Когато мозъкът му е обзет от треската на новото предизвикателство, за него към този момент няма ден, няма нощ. Може и въобще да не спи. Нито да яде. Забравя всичко, себе си даже.

Целият се трансформира в жар и упоритост. Иска да потвърди на всички, само че най-много на себе си, че може да се оправи с следващото предизвикателство, че и този път комбинативността му няма да го съобщи. Вниманието му обаче мъчно се задържа за дълго върху новия план. Щом разбере по какъв начин би трябвало да се реши уравнението, Стрелецът губи интерес. Той е добър в прокарването на пъртината, не в това да асфалтира пътя. Стрелецът не е роден да бъде реализатор. Роден е да бъде водач!

Защо Стрелците постоянно те уцелват право в сърцето: тъй като в кръвта им е да възпламеняват огъня и ентусиазма в душите на хората към себе си. В тяхната компания се чувстваш мощен, всесилен, цялостен с капацитет! Кой може да устои на това?!

Ревност?!

Стрелецът е флиртаджия. Заложено е в гените му. Представителите на тази зодия знаят по какъв начин да съблазняват.

Мъжът Стрелец единствено с един къс диалог може да убеди дамата против себе си, че той е този, който е чакала цялостен живот. Нещо повече – ще я убеди и че тя е тази, която ТОЙ е чакал цялостен живот. И на благата дама не й остава нищо друго с изключение на да хлътне до уши. Жената Стрелец е самостоятелна, полова, атрактивна. Тя ти демонстрира, че знае цената си. Показва ти, че може да бъде, с който желае,… само че е избрала теб, тъкмо в този момент, тъкмо в този миг.

Вярно е, че мъжете са ловци, само че не знам дали познавам мъж, който да не би се оставил на драго сърце да бъде уловен от жена Стрелец. И по този начин, Стрелците натрупат своите титли, а след тях нормално се натрупат разрушени сърца…
На фона на всичко това ревността на Стрелеца наподобява странна и неуместна. И все пак тя е същинска и бурна. Рядко ще я видите в деяние, само че не се заблуждавайте – вашият Стрелец следи стъпките ви, погледите ви, жестовете ви… И ви желае единствено за себе си!

Защо Стрелците постоянно те уцелват право в сърцето: тъй като на нас, „ простосмъртните ”, просто ни харесва да сме техните избраници! Хубаво е да усещаш, че индивидът, който може да бъде с всеки, в действителност желае да бъде тъкмо с теб! Кой може да устои на това?!

Животът е, с цел да се живее!

Това е мотото на Стрелеца. В очите на близките способността му да граби от живота с цялостни шепи постоянно е неразбираема. Дори по детски наивна. Но това напълно не е по този начин. Макар от време на време постъпките им да наподобяват безотговорни и недомислени, Стрелците в действителност постоянно са крепко стъпили на земята. Те много добре знаят какво се изисква от тях, с цел да реализират задачите в живота си.

Знаят по какъв начин да се оправят с сложните житейски обстановки и нормално го вършат сами, без непозната помощ. Но това не им пречи, когато се забавляват, да се забавляват. Стрелецът е безконечният безгрижник по душа.

Той обича огромните компании и постоянно е в центъра на купона. Не се опасява да яхне вълната, без значение на какъв брой е години и какъв е общественият му статус… Дори когато към този момент има семейство, той отново ще намира метод да си напомни усета на „ младежките години ”. Не му се сърдете – нали тъкмо поради този дух на Питър Пан се влюбихте в него! Или в нея! А и какъв брой от нас могат да се похвалят, че имат разсъдъка и увереността на възрастен човек и непокорния дух на младеж?

Защо Стрелците постоянно те уцелват право в сърцето: тъй като в действителност знаят по какъв начин да живеят. Защото знаят по какъв начин да си доставят наслаждение. Защото знаят, че нито един момент няма да се върне и по тази причина е най-добре да го сграбчиш крепко, да отвориш сетивата си и да го изживееш! Кой може да устои на това?!

Напред и единствено напред!

Стрелците не обичат да се задържат в предишното. Не обичат да се поддават на носталгия. Техният поглед постоянно е насочен напред. Те изповядват философията, че предишното си е минало и нищо не можеш да направиш, с цел да го промениш. Според тях, единственото, което ще постигнеш, в случай че гледаш обратно, е да не виждаш сегашното.

Стрелците просто не живеят със съжаления и мемоари, а с фантазии!

Колко по-лесен щеше да е животът на всички ни, в случай че и ние, останалите, мислехме по този начин, нали? Колко по-лесно щяхме да лекуваме раните в душите си! Колко по-пълноценно щяхме да живеем!

Защо Стрелците постоянно те уцелват право в сърцето: тъй като са като феникса – след всеки пожар, след всяка болежка те се възраждат за нов живот, за нови фантазии, за нови победи! Защото имат силата и мъдростта да одобряват предишното си, само че да се борят за бъдещето. Като живеят пълноценно в сегашното! Кой може да устои на това?!
Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР