Стратегическите бомбардировачи B-52 Stratofortress на американските ВВС са провели мисия

...
Стратегическите бомбардировачи B-52 Stratofortress на американските ВВС са провели мисия
Коментари Харесай

САЩ помагат в Европа с бомбардировачи B-52 и B-1B Lancer


Стратегическите бомбардировачи B-52 Stratofortress на американските Военновъздушни сили са провели задача от Северна Дакота до Северно море, написа BFBS..

Бомбардировачите сa присъединени към конвой на изтребители от Кралските военновъздушни сили , дружно с изтребители на американските Военновъздушни сили и бомбардировачи B-1B Lancer , назначени към Bomber Task Force Europe.

Специалната група е предопределена да запознае американските екипажи с въздушното пространство и тактиката на алианса на НАТО .
 Русия предизвести Съединени американски щати, че стратегически B-52H в учения в Балтика е провокация
Русия предизвести Съединени американски щати, че стратегически B-52H в учения в Балтика е провокация

Русия желае да е ясно, че сходно дрънчене на оръжия единствено ще ескалира напрежението в Европа

Ако Съединени американски щати открият, че Русия се готви за неизбежна офанзива през идващите седмици, има варианти, които биха могли да я разубедят от това, като в същото време поставят основите за по-силен отговор.

Активирането на флота за транспорт на военното командване на Съединени американски щати - силата, която ще транспортира танкове, бойни машини на пехотата и друго тежко съоръжение през Атлантика - ще изпрати с илен сигнал, че Пентагонът е подготвен да изпрати сухопътни сили в Европа, написа Popular mechanics.

Армията може също да реалокира съществуващите сили в Европа , с цел да се приготви за противопоставяне на натрупването на Русия. Бойният екип на 1-ва бронирана бригада, 1-ва пехотна дивизия е в Европа, тренира с НАТО и други европейски съдружници, само че доста от неговите подразделения са разграничени по целия континент.

Реформирането на бригадата в Източна Полша би основало мощни сили за интервенция на място. Други войски, които могат да се натрупат в Полша, включват 2-ри кавалерийски полк в Германия и 173-та въздушнодесантна бригада в Италия.

Активирането на бойни единици на Националната армия - като бойния екип на 30-та бронирана бригада на Мисисипи и 36-та пехотна дивизия на Националната армия на Тексас - би изпратило сигнал, че Съединени американски щати се готвят за продължителна рецесия , нарушавайки рутинния живот на резервистите.
 Forbes: Бомбардировачите B-1B Lancer могат да потопят флота на Русия
Forbes: Бомбардировачите B-1B Lancer могат да потопят флота на Русия

Такъв аероплан може да носи 24 противокорабни ракети с огромен обхват...

Естествено, флотът също ще се включи в действието. Активите на американските самолетоносачи са слаби сега , като единствено един самолетоносач работи сред източното крайбрежие и Филипинско море. Ударната група на USS Harry S. Truman напусна Норфолк, Вирджиния на 30 ноември за постоянно планувано разполагане.

" Труман " и неговият конвой са в Среиземно море, а преместването на ударната група в Балтийско море ще разреши на неговите ударни изтребители и крилати ракети " Томахоук " да застрашат съветските сили , натрупващи се против Украйна.

Друг вид е да се испратят подводници с управляеми ракети от клас Охайо в Европа , като очевидно се появяват в локалните пристанища. Всяка е оборудвана с до 154 крилати ракети " Томахоук " .

Военновъздушни сили със своите стелт изтребители и крилати ракети с огромен обхват може да са най-решаващи . Изтребители и бомбардировачи, в това число F-22 Raptors, F-35 Joint Strike Fighters и F-15E Strike Eagles, могат да пресекат Атлантическия океан и да кацнат в бази в страни от НАТО като Полша и Румъния , като и двете граничат с Украйна.

Стратегическото командване на Съединени американски щати може да разположи бомбардировачи, натоварени с крилати ракети , в бази в Обединеното кралство. Американските военни планиращи биха избрали да изпратят бомбардировачи B-1B Lancer заради способността им да носят до 24 ракети въздух-земя едновременно .

Сила от единствено 10 B-1B, въоръжени с крилати ракети JASSM, могат да поразят до 240 обособени цели , унищожавайки способността на съветските военни да поддържат сили за навлизане.

B-1B също имат преимуществото, че не могат да носят нуклеарни оръжия, твърдейки Москва, че Вашингтон не разполага нуклеарни оръжия в Европа .
 Русия изпрати стратегически бомбардировачи в Беларус, брани я от Европейски Съюз
Русия изпрати стратегически бомбардировачи в Беларус, брани я от Европейски Съюз

Изтребители Су-30СМ от двете страни също са били част от патрулите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР