Страшни подробности за клането в Севлиево. Бащата , който ули

...
Страшни подробности за клането в Севлиево. Бащата , който ули
Коментари Харесай

Страшни детайли за клането в Севлиево

Страшни детайлности за клането в Севлиево. Бащата, който ули 2-годишната си щерка и посегна на живота си, е имал психологично заболяване и е лекуван в психиатрия.

Сигналът за ужасната покруса е получен на тел. 112 малко след 12,30 на обяд. Кървавата драма се разиграла в дома на фамилията в центъра на града, в региона покрай постройката на учебното заведение „ Ст. Пешев ”.

Не е ясно какво е отключило експанзията на бащата. Възможно е да е имало скандал в фамилията. Мъжът изпаднал в положение на неконтролируем афект, сграбчил кухненския нож и прерязал с него гърлото на двегодишното си момиченце. След което направил опит да постави край и на личния си живот, като си нанесъл няколко порезни рани по китките на двете си ръце.

Когато служителите на реда пристигнали на адреса и влезнали в жилището, те били ужасени от гледката. Детенцето лежало мъртво в локва кръв.

Бащата палач бил към момента жив, само че в безсъзнание. Той е откаран в началото в общинската болница в Севлиево, откъдето незабавно е препратен в регионалната болница в Габрово. Настанен е там в тежко положение и с заплаха за живота, заяви организация „ Монитор ”. Засега не е в положение да бъде разпитван. Преди да се отключи заболяването му, мъжът работил като охранител, описват севлиевци.

Семейството има още едно по-голямо момиче, което е ученичка. Засега не е ясно къде са били майката и каката по време на нещастието. Новината за жестокото ликвидиране провокира стихия от отвращение в обществените мрежи. „ Какъв е този изрод, та да заколи детето си като яре. И смъртна присъда му е малко. ” „ Дайте го в центъра на Севлиево, да го убием с камъни ” и „ Трябвало е служителите на реда да не го пускат въобще да напуща дома жив, а да го гръмнат, та да отърват вечно земята от един урод ”, бяха единствено част от мненията на севлиевци.

Някои от познатите на фамилията пък недоумяваха по какъв начин се е стигнало до злокобната покруса. „ Познавам ги. Бяха доста положително семейство и грижлив татко. Щастливо семейство бяха, като се забележим, постоянно сме си говорили. Не мога да допускам ”, показа пред „ Монитор ” позната на фамилията, поискала анонимност.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР