Страшна трагедия на Царевец. Млада жена падна от прокълнатата Балдуинова

...
Страшна трагедия на Царевец. Млада жена падна от прокълнатата Балдуинова
Коментари Харесай

Трагедия на Царевец. Жена се хвърли от прокълната кула

Страшна покруса на Царевец. Млада жена падна от прокълнатата Балдуинова кула на вековната цитадела.

Инцидентът е станал в ранния следобяд, окол 14:00 ч.

Тя е в тежко положение с голям брой фрактури. Не се знае дали става въпрос за случай или за опит за самоубийство. Телевизия България он ер заяви, че дамата е на 45 години.

Съвсем скоро била изписана от психиатрично поделение, където се е лекувала от дълбока меланхолия. Заради заплахата да посегне на себе си родителите й я проследявали с джипиеса на телефона й. Въпреки това, до момента в който околните й съумеят да реагират, дамата очевидно е осъществила желанието си.

На мястото незабавно са изпратени избавителни екипи на пожарната, полицията и Спешна помощ. При рухването дамата се е озовала на дребна площадка, намираща се малко под Балдуиновата кула. Свалена е благодарение на пожарна стълба, изясни Красимир Кръстев, шеф на РД " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ".

Тя е откарана в болница с голям брой фрактури. Извършват й се спомагателни прегледи и проучвания.

" Обади ми се шефът на защитата, че има подобен случай. Не мога да кажа дали дамата си е платила вход за крепостта и сама ли е била. Ще се гледат камери, води се следствие ", сподели шефът на Регионалния исторически музей доктор Иван Църов.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР