Страшен екшън се разигра в района на Бургас заради дрогиран

...
Страшен екшън се разигра в района на Бургас заради дрогиран
Коментари Харесай

Страшен екшън в Бургас. Стоп патрони за дрогиран шофьор

Страшен екшън се разигра в региона на Бургас поради дрогиран водач. Преследване и пукотевица със стоп патрони приключи с двама ранени служители на реда.

Около 19 часа през вчерашния ден на контролно-пропускателния пункт " Пода " чиновници на " Гранична полиция " подали сигнал за прекъсване на автомобил със софийска регистрация. Водачът обаче не се подчинил и с мръсна газ отпрашил в посока Бургас. Моментално патрулка тръгнала по петите му, като поискала и в допълнение полицейско подпомагане.

Автомобилът се насочил към местността " Върли бряг " по черни пътища. В центъра на местността две полицейски коли му създали заграждение, само че водачът дезертьор карал лудо и се забил в патрулките.

Единият полицейски автомобил отскочил и ранил служител на реда. Той е прегледан в УМБАЛ-Бургас и освободен за домашно лекуване със счупена лявата ръка, без заплаха за живота.

В опита автомобилът – извършител да бъде спрян са създадени изстрели със стоп патрон. Засегнат е вториполицай, който е настанен за наблюдаване в поделение " Хирургия " в УМБАЛ-Бургас.

Преследваният автомобил е спрян чак на входа на Средец. Задържани са лидерът му - 29-годишен престъпно проявен и осъждан и неговият 41-годишен сателит.

Водачът е тестван за алкохол. Дрегерът отчел негативна проба. Пробата за приложимост на амфетамин и метаамфетамин обаче е била позитивна. Тестван е и другият мъж. Алкохолната проба е била негативна, а за опиати позитивна. Двамата мъже са арестувани за период от 24 часа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР