Страшен екшън отне покоя на Бургас. Стойчо Радев – Камбаната

...
Страшен екшън отне покоя на Бургас. Стойчо Радев – Камбаната
Коментари Харесай

Страшен екшън! Изненада за стрелбата в Бургас, мишена на бандита Стойчо Камбаната се оказа…

Страшен екшън лиши покоя на Бургас. Стойчо Радев – Камбаната е рецидивистът, вдигнал на крайник служителите на реда в града нощес, оповестява „ Флагман “. Камбаната стрелял след някогашната си жена – 41-годишна рускиня, която имала издадена ограничаваща заповед поради тормоз от негова страна.

От полицията разпространиха детайлности за случая късно нощес, който тормози живущите в най-оживената част на ж.к. „ Лазур ”. В сводката от пресцентъра на ОДМВР-Бургас не се оповестява, че на мястото са открити и конфискувани и сачми вследствие на създадена пукотевица.

Сигналът е получен нощес към 19.10 ч. в Пето Районно ръководство – Бургас. Той бил за несъблюдение на заповед за незабавна отбрана, по отношение на 41-годишната съветска гражданка, живееща на ул. „ Копривщица ” № 27.

Рускинята декларирала, че някогашният й мъж – 43-годишият престъпно проявен и осъждан Стойчо Радев – Камбаната от с. Оризаре, против който има издадена незабавна заповед за отбрана от Бургаския областен съд, я причаквал в градинката против кооперацията. Тя го видяла и побързала да се прибере във входа на кооперацията, като затваряйки вратата, чула мощен железен тон от удар по нея. Работата по случая от чиновници на Пето Районно ръководство –Бургас.

Стойчо Камбаната е прочут воин от престъпните масиви в годините обратно. През 2015 година той бе притеглен за обвинен за отвличането на 29-годишния Григор от Пазарджик.

В архивите на съда е и делото от 2010 година, когато Камбаната бе съден като част от бандата на Христо Иванов – Оризарския, доближен до Митьо Очите.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР