Страсбург. Председателят на АБВ-Младежи София Пламена Заячка и Емил Стоименов

...
Страсбург. Председателят на АБВ-Младежи София Пламена Заячка и Емил Стоименов
Коментари Харесай

Страсбург: Младежите на АБВ поставиха пред председателя на Европейския парламент Антонио Таяни въпроса за увеличаване на бюджета на програма „Еразъм“

Страсбург. Председателят на АБВ-Младежи София Пламена Заячка и Емил Стоименов - член на ИС на АБВ-Младежи взеха присъединяване на Европейското младежко събитие в Страсбург. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия АБВ . На най-големия европейски юношески конгрес, взаимно с над 8 000 млади европейци, те разискаха бъдещото развиване на Европейски Съюз. Двамата споделиха хрумвания и оферти и разискваха с депутати и други основни фигури от управлението на обединена Европа редица настоящи за развиването на света и Стария континент въпроси.
По време на спор под егидата на Структурен разговор на тематика " Високи залози за Европа: ново потомство влиза в политиката през 2019 ", воден от Председателя на Европейския парламент Антонио Таяни, Емил Стоименов сложи основния за младежите въпрос обвързван с системата на образованието, а точно ще има ли повишение на бюджета, отделян от Европейски Съюз за програмата „ Еразъм “. Пред младежите на АБВ Таяни удостовери уговорката на Европейския парламент към програмата „ Еразъм+ “, която окачестви като една от най-успешните Съюза.
По време на втория ден от форума, представителите на АБВ се включиха в полемика " Младите хора в новата политическа епоха ", която се организира навън наоколо до Европейския парламент. Програмата им планува още и присъединяване в спор на тематика " Работим за по-добър свят: младежите и стабилно развиване ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР