Странно същество отне съня на хората в Терновски район във

...
Странно същество отне съня на хората в Терновски район във
Коментари Харесай

Що за същество? Чупакабра ли е

Странно създание лиши съня на хората в Терновски регион във Воронежска област. Те разискват в обществените мрежи необичайно създание, което в продължение на месеци обикаляло из селата и душало кокошките и по-дребния добитък. Те са съумели да снимат звяра, който най-сетне бил погубен, оповестява БЛИЦ.



От фрагментите излиза наяве, че той не наподобява на нищо познато до момента. Някои считат, че това е самият Чупакабра, до момента в който други настояват, че това е просто великански плъх.

 

Макар  Чупакабра да е създание, обитаващо, съгласно легендите, южните елементи на Северна Америка, Централна Америка и Южна Америка, от години от време на време се появяват известия за съветски ловци, които са го заловили. Труп на заплашителен звяр бе открит в съветския град Плес, област Иваново, през 2016 година Той бил изхвърлен на брега на Волга. Съществото, което ловувало в близката гора, можело и да плува. То имало дълга шия, огромни зъби, мощни лапи с остри нокти, дълга опашка, извита обратно, огромни уши и къса четина. Ловец на име Сергей, който разкрил тялото на страховитото творение, споделил тогава, че за първи път вижда подобен звяр, само че е уверен, че трупът е на Чупакабра.

За ужасно създание се заприказва и в Амурска област в Русия година по-късно. Жител на село Гилчин  разказа пред съветски кореспонденти, че то се появило внезапно, било несъответстващо, като че ли ходело на сън. Вървяло постепенно и тихо.

Миналата година и поданици на село в съветската република Башкортостан хванаха нападателно и кръвожадно животно с червени очи и огромни зъби. Звярът нападнал кокошарник.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР